Sisäänpääsyhakemus • Mikä on Minecraft-nimesi?

  Marcej

  Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?

  1

  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)

  Ulkoiset huijaukset kieltävä sääntö.

  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?

  Keskiajan elementtejä sisältävä roolipelipalvelin.

  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?

  En.

  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?

  Pitkälle muokatun Minecraft-palvelimen pelaaminen kiinnostaa.

  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
  (Vähintään 70 sanaa)

  Klonks!

  Säpsähdän vierestäni kuuluvaa kolahtavaa ääntä, ja käännyn katsomaan mitä ystäväni oikein puuhaa. Hän ei hitaasta pään kääntämisestäni huolimatta edes väräytä ilmettään, vaan jatkaa erilaisten aseiden ja kaapujen pakkaamista kangaskassiinsa.

  -Pakkaa hiljempaa, yritän sytyttää näitä helvetin hellan tulia, tokaisen ärtyneenä vieressäni polvillaan olevalle ystävälleni.

  -Ei ole aikaa, aurinko alkaa jo kohta laskemaan ja jos emme saa venettä vesille ennen auringonlaskua niin mitään uutta elämää emme tule ikinä saamaan, pelottavan punaisävyiseen kaapuun pukeutunut henkilö vastaa vierestäni vihaisena.

  Saan itsetehdyn hellamme viimein syttymään. Nyt vain rukoilen, että viimeiset halkomme käytettyämme hella vain pysyisi tulessa tarpeeksi pitkään. Jätän vanhan, kuluneen mattomme hellan pesän eteen ja toivon että suunnitelmamme toimii juuri niinkuin ajattelimme.

  Katsahdan viereeni juuri saapunutta koiraa samalla hetkellä, kun aseita pakannut ystäväni siirtyy eteiseen. Nahkaiseen pantaan pukeutunut koira näyttää edelleenkin niin iloiselta, vaikka ei se toisaalta suunnitelmastamme tiedäkään. Silitän sitä viimeistä kertaa, kunnes kuulen eteisestä huikkauksen. Nyt on pakko lähteä. • Hyväksytty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata