Ideoita serverin kehittämiseksi 2 • Tuossa tuli mieleen joitakin uusia ideoita. Teen kokonaan uuden aiheen niille niin on selvempää.

  Erilaisia ääniä pianolle
  Piano on hieno ominaisuus jo nyt, mutta sitä voisi jalostaa vielä pidemmälle. Esimerkiksi jos tekee pianon tammipuun reseptillä, se päästää samanlaista ääntä kuin kirkko/sähköurut. Tai jos tekee pianon kuusipuun reseptillä, se päästää kuoroääntä, ja koivupuulla vaskipuhallinorkesterin ääntä jne.

  Rummut
  Kun on soittimien makuun päästy niin miten olisi rummut? Vaikka ihan yksittäinen, bongorumpujen tapainenkin riittäisi. Sen voisi laittaa esim maahan, ja sitä hakkaamalla kuuluisi ääniä.

  Taskuvarkaus
  Toiselta pelaajalta voisi varastaa yksittäisiä esineitä, esim kyykyssä right click tms.

  Mobisuojaukset kaupunkeihin
  Mobisuojaus ainakin merkittävimmissä kaupungeissa (Routa ja Holmi) olisi enemmän kuin jees. Helpottais huomattavasti normaalia elämistä kun keskellä kaupungin katuja ei astelisi öhkömönkiäisiä. Soihtujakaan ei viitsi ihan joka blockille laittaa kun tulee niin ruman näköistä.

  Ilmoitus kun joku ostaa kauppa-arkusta
  Lyhyt ilmoitus, joka tulisi joka kerta kun joku ostaa omistamasi kauppa-arkusta. Tämä auttaa pysymään kärryillä tuloista ja ainakin mahdollisesti piristää päivää kun serverille tullessa näkyy miten kaupat on ostettu tyhjiin.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata