Holmen kaupungin ilmoitukset • Hyvät kansalaiset, tämä ketju tulee toimimaan Holmen kaupungin ilmoitusketjuna, ja tänne päivitellään kaikkea yleisiä infottavia asioita.

  Kiinteistömyynti
  Holmen kaupunginvouti myy kiinteistöjä halukkaille ostajille. Kiinteistöjen hinta on kaupungissa 2l/m^2. Kiinteistöjä myös vuokrataan ja vuokran lähtökohtainen hinta on 0.8l/m^2, mutta tämä voi vaihdella kiinteistöstä riippuen.

  Tontteja ei lähtökohtaisesti myydä kaupungin alueelta, mutta pätevän syyn sekä rakennussuunnitelman kanssa tontin myynti on mahdollista. Asiasta tiedustelu kaupunginvoudilta.

  ! Huom. ! Mikäli et kirjaudu sisään 2kk aikana, kiinteistösi voidaan takavarikoida. Mikäli kiinteistösi oli selvästi merkitty, on sinulla 2vk aikaa lunastaa irtaimistosi takaisin. Tämän määräajan jälkeen kiinteistön irtaimisto on kaupungin, eikä niitä voi lunastaa takaisin.

  Luvat
  Holmen kaupunki myöntää tällä hetkellä panimolupia halukkaille panimomestareille.

  Lainat
  Holmen kaupunki myöntää toistaiseksi lainoja, kunnes pankki saadaan toimintaan. Lainoja voidaan myöntää uusille yrittäjille, ja ajoittain myös vanhoille yrittäjille. Lainan korosta sovitaan lainaa hakiessa.

  Työpaikat
  Kaupunki ei tarjoa toistaiseksi vakituisia työpaikkoja, mutta ostaa erinäisiä rakennusmateriaaleja, kuten mukulakiveä, kuusta, tummaa tammea ja hiekkaa. Mahdollisista työpaikoista ilmoitetaan tähän ketjuun.

  Verotus
  Toistaiseksi Holmen alueella on ainoastaan kaupankäyntivero. Kaikesta kaupankäynnistä tulee maksaa 10% vero, mukaan lukien käsikauppa. Kauppa-arkkujen verottajaksi tulee asettaa Melee69.
  Käsikauppa verotuksen varmistamiseksi tulee yritysten pitää tarkkaa kirjanpitoa toimistaan.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata