Sisäänpääsyhakemus • Mikä on Minecraft-nimesi?
  LimeSaurus

  Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
  Yksi

  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
  Mielestäni tärkein sääntö on se, että ei murtauduta seinistä, katoista jne taloihin. Se pilaa mielestäni roolipelin idean.

  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
  Se on roolipelipalvelin. Siellä on pelin sisäisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä (toivottavasti) hyvän roolipelipalvelimen. Siellä ei ole vanilla Minecraftin maastoa, vaan se on enemmän realistisempi.

  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
  Possumies26 sekä Leppakangas

  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
  Possumies26 on mainostanut minulle (henkilökohtaisesti) Valtakautta, ja päätin hakea pelaamaan koska ainakin hänen sanojen mukaan se kuulostaa mahtavalta roolipelipalvelimelta.

  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

  LimeSaurus on köyhä henkilö, joka toivoi saavansa parempaa elämää. Hänen sukunsa jäsenet olivat rahvaita maanviljelijöitä. LimeSaurus käyskenteli kaukaisen mantereen satamassa tutkimassa paikkoja. Hän jutteli monille muukalaisille jotka kertoivat mahdollisuuksien mantereesta. Hän kiinnostui asiasta ja kuunteli monien neuvoja siitä, että miten kyseiselle mantereelle pääsee. LimeSaurus löysi isoisänsä harhailemasta satamasta. Hän kysyi, oliko hän kuullut kaukaisesta mantereesta. Isoisä kertoi, että hänen sukunsa oli peräisin sieltä! Tämä herätti LimeSauruksen mielenkiinnon ja päätti matkustaa sinne paremman elämän toivossa. Hän löysi laivan, jolla pääsi kaukaiselle mantereelle. Näin alkoi LimeSauruksen elämän jännittävin matka! • Jatkoon. • Et tunne minua. ;-; • En tiennyt että säkin pelaat täällä ._. • Hyväksytty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata