Pohjolan oikeuslaitoksen etsintäkuulutukset • Tässä viestiketjussa julkaistaan kaikki Pohjolan oikeuslaitoksen etsintäkuulutetut. Etsintäkuulutukset ovat voimassa niin kauan, kunnes toisin ilmoitetaan tai etsintäkuulutettua koskeva viesti poistuu. Etsintäkuulutuksia voi julistaa Komissaari tai Tuomari, mikäli henkilö on Pohjolassa epäiltynä rikoksista eikä häntä ole muuten tavoitettu.

  Etsintäkuulutetuille saa suorittaa Pohjolan lain mukaisen kansalaispidätyksen, jolloin henkilö tulee toimittaa oikeuslaitoksen hoiviin mahdollisimman pian. Tällöin kansalaispidätyksen suorittanut henkilö saa etsintäkuulutetusta mahdollisesti määrätyn palkkion. Myös pidätykseen johtavasta vihjeestä kyseinen palkkio on saatavilla.

  Mikäli tiedät etsintäkuulutettujen rikoksista tai liikkeistä Pohjolan alueella jotain tai olet esimerkiksi joutunut rikoksen uhriksi, otathan yhteyttä Pohjolan oikeuslaitoksen edustajiin. Etsintäkuulutuksessa ilmoitetaan mikäli etsintäkuulutettu on muille henkilöille vaaraksi, mutta etsintäkuulutettujen kanssa tulee silti noudattaa normaalia ja tervettä järkeä ja varovaisuutta.

  Kaupankäynti etsintäkuulutettujen henkilöiden kanssa on kiellettyä ja rangaistavaa. • EDIT 10.4: Krediann on saatu kiinni eikä etsintäkuulutus ole enää voimassa. • EDIT 13.5: Keijo669 on saanut porttikiellon, eikä etsintäkuulutus ole enää voimassa. • EDIT 21.6: Etsintäkuulutus ei ole enää voimassa. • EDIT: Etsintäkuulutus ei ole enää voimassa. • okatus.png


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata