Mantereen vallanvaihto 10.4. • Pohjolan johto on käynyt viime päivinä erinäisiin valtioiden välisiin ongelmiin liittyen erityisen tiivistä keskustelua Holmen johdon kanssa diplomaattisessa mielessä. Parhaista aikeistamme huolimatta, Holmen nykyinen johto on osoittautunut täysin kyvyttömäksi johtamaan kyseistä valtiota. Pitkäaikainen tiedustelutyömme on paljastanut valtavia ongelmia valtion sisäisessä politiikassa, joita hallitsijat eivät ole saaneet ratkaistua tai edes parannettua. Lakia kärsii valtavaa inflaatiota. Suurin osa kansasta elää köyhyydessä joka ei ole Pohjolan standardeilla suvaittavaa. Valtiolla ei ole varaa antaa perusvarusteita työntekijöilleen, vaikka valtion palkat ovat luokattoman pienet.

  Holmessa jokainen tähän mennessä hallinnut johtaja on Pohjolan parhaista auttamisyrityksistä huolimatta suhtautunut meihin negatiivisesti, välinpitämättömästi tai jopa halveksivasti. Olemme yrittäneet antaa neuvoja ja sovitella riitoja diplomaattisesti, mutta johtajat eivät ole ottaneet asioita kuuleviin korviinsa. Ajattelimme Holmen asukkaiden parasta jopa niin paljon, että autoimme Melee69:n valtaistuimelle kyvyttömän hallitsijan tilalle. Emme ole saaneet asiasta minkäänlaista kiitosta, korvausta tai vastapalveluksia ja hänen hallintonsa on itse Kuningattaresta alkaen ollut meitä kohtaan jopa hyökkäävästi käyttäytyvää.

  Tilanne ei voi jatkua samalla tavalla niin, että suuri osa asukkaista kärsii. Olemme käyneet tauottomia keskusteluita Pohjolan johdon kanssa Holmen tilanteesta, ja päättäneet puuttua asiaan.

  Tällä päivämäärällä ja kellonajalla, Holmen Kuningatar Melee69 julistettakoon vapautettavaksi valtaistuimelta. Holmen johdon ottaa äärimmäisen älykäs ja kyvykäs, entinen Roudan asukas Insalm. Holmen sotilaallisesta ja turvallisuuspuolesta vastuun ottaa Komissaarin alaisuudessa itselleen väliaikaisesti Jupit3r_. Holmen kaikkien aiempien johtajien kyvyttömyydestä huolimatta, Pohjolan johto päätyi tulokseen että kyvykkäämpi johtaja löytyisi omista työntekijöistämme. Pohjola ei näinollen tunnusta Holmea enää itsenäiseksi valtioksi, vaan Pohjolan hallinnon ja Tsaarin alaisuudessa toimivaksi, osittain omaksi alueekseen.

  Holmen kapinallinen vastarinta on nujerrettu, ja päätös astuu voimaan välittömästi. Loput kapinan rippeet ja muut niskoittelut tullaan nujertamaan ankarin keinoin yhdessä Holmen entisen Kaartinkomentajan, Katvekorven kanssa.

  Holmessa tulevat koittamaan muutoksen ajat. Inflaation kärsinyt Lakia tullaan korvaamaan yhteisellä valuutalla koko valtakunnan alueella. Palkkatasot tullaan nostamaan samoiksi Pohjolan kanssa, ja köyhyydestä kärsinyt kansa tulee kokemaan onnen ja autuuden. Tilanteesta tiedotetaan lisää sikäli, kun tiedotettavaa varmasti pian ilmenee.

  Kunnia Tsaarille. • Erittäin huono juttu. • @Topzud Vartiosto osoittaa uskollisuutta Pohjolan hallinolle. Muutosta asioissa tarvitaan ja vartiosto on samaa mieltä Pohjolan kanssa.

  Vartiosto toivoo Pohjolan pitämään vartioston henkilökunnan samana ja täten vartiosto voisi jatkaa paremmassa asemassa Pohjolan alaisuudessa. • @Superi_
  Pelkuri ja petturi, eipä yllättänyt että rupeat mielistelemään
  Ota ase ja tappele • @Okatus Uudistus on kaikkien eduksi. • Melee69:n hirmuvalta on ohi. On holmelaisten aika saada alkaa elämään kovalla työllä ansaitsemaansa elämää.

  Paljon ei tule muuttumaan, mutta kaikki tulee muuttumaan. Tärkeintä on saada pidetty Holmi pyörimässä, mutta saada parannettua kansalaisten elintasoa. Palkat tulevat nousemaan, taloudessa lähtee viimeinkin uudet rattaat pyörimään ja lainsäädäntöä tullaan uudistamaan vastaamaan yhteisesti jakamiamme arvoja.

  Toivomme, että avaatte sydämmenne Pohjolan johdolle. Tsaarimme Topzud on valinnut minut johtamaan entisiä Holmen alueita hänen viisaan ohjauksensa turvin. Olen luottavainen siihen, että yhteistyömme tulee kantamaan hedelmää.

  Nyt kuitenkin tämän vallanvaihdoksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi jokaisen tulee välttää tarpeetonta kuljeskelua Holmen alueella. Tämän lisäksi jokainen entisen Holmen valtion työntekijä on vapautettu virkavelvollisuuksistaan kunnes toisin ilmoitetaan. Tästä huolimatta koko poikkeusajalta heille tullaan maksamaan täysi palkka.

  Nyt on aika tulla yhteen ja näyttää voimamme yhdessä. Nyt on uudistusten aika.

  Kunnia Tsaarille! • Ihan näin puolueettomana osapuolena vois ehdotella että mikäli on havaittavissa tai mahdollista että tämmösiä valtioiden välisiä hommahommeleita jotkut vastustaa, niin joko vastustamisesta tai kannattamisesta ilmoittamiseen ensinnäkin annettaisiin forkilla aikaa (vaikka vuorokausi), jonka jälkeen ilmoittautuneille henkilöille sovittaisiin joku tietty aika ja paikka jolloin pääsevät tappelemaan keskenään servulle määrätyssä paikassa ilman häiriötä, josta sitten ratkeaa suoritetaanko vai eikö suoriteta kyseinen toimi. Eli siis pieni sota. Kuulostaa aika antiklimaattiselta tämmönen ilmoitus että me nyt vaan tehdään näin kun servullakin satutaan olemaan ja sitten se onkin jo siinä. • Olen purrin kanssa samaa mieltä. Oli sota suunniteltu Pohjolaa tai etelää vastaan.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata