Holmen osavaltion avoimet työpaikat • Tässä viestiketjussa tullaan aina julkaisemaan avoimien työtehtävien ilmoitukset koskien niin osavaltion työntekijöitä kuin yksityisiä elinkeinonharjoittajia. Kaikkiin työtehtäviin voi toimittaa kirjallisen hakemuksen kuvernöörin postilaatikkoon, joka sijaitsee kuvernöörin virka-asunnon (Holmen maatilan lähellä oleva entinen majatalo) etuterassilla.

  Arkkitehti

  Holmen osavaltio julistaa haettavaksi arkkitehdin viran. Arkkitehdin tärkeimpiä virkatehtäviä ovat Holmen alueen rakennustöiden työnjohtaminen, rakennusviraston johtaminen ja rakennusten suunnitteleminen. Arkkitehdiltä vaaditaan suunnittelu- ja rakennustaitoa, kykyä johtaa rakennusmiehiä, aktiivisuutta ja Holmen kehittämishalua. Arkkitehti voi ansioiduttuaan ylentyä suurarkkitehdiksi. Palkka muodostuu peruspalkasta ja tehdyn työn mukaan kertyvästä lisäpalkasta.

  Tilanhoitaja

  Holmen osavaltio julistaa haettavaksi Holmen tilanhoitajan työtehtävän. Tilanhoitajan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu Holmen tilan työnjohto, työntekijöiden palkkaaminen ja kouluttaminen, palkkojen laskeminen, tuotteiden myyminen ja muut työtehtävät. Tilanhoitajalta edellytetään aktiivista ja auttavaista asennetta, kiinnostusta työtä kohtaan ja maalaisjärkeä. Palkka muodostuu peruspalkasta ja tehdyn työn mukaan kertyvästä lisäpalkasta.

  Seppä

  Holmen kaupungissa on tarjolla ilmaiset toimitilat taitavalle ja aktiiviselle sepälle. Sepältä edellytetään työhön liittyvää osaamista, kuten taitoa valmistaa työkaluja, sekä toivotaan alkupääomaa. • Tuoreena osavaltion kuvernöörinä ilmoitan 6.5 alkaen seuraavat työtehtävät avoimiksi. Hakemukset niihin voitte toimittaa allekirjoitettuna minulle tai postilaatikkooni, löydätte sen tuulimyllyn vieressä sijaitsevan liian ison talon terassilta. Tätä tarkoitusta varten kirjoitettavia kirjoja saa kysymällä maksutta tai vaihtoehtoisesti ostamalla kauppiailta.

  Tilanhoitaja
  Huolehtii mantereen suurimman maatilan, Holmen kartanomaatilan, asioista. Tilanhoitaja valtuutetaan vastaamaan tilan myynnistä sekä kehityksestä ja hänelle annetaan oikeus palkata työntekijöitä tarpeelliseksi katsomansa määrin. Etenkin uusien pelaajien havaitseminen, työllistäminen ja opastaminen on oleellinen osa tilanhoitajan roolia, sillä maatalous on perinteinen sisäänheittosektori; näillä perusteilla työssä vaaditaan jaksamista ja ystävällistä asennetta, sekä sen luonteesta johtuen päivittäistä aktiivisuutta.

  Kamariherra
  Kamariherra on kokeneempi pelaaja, jolle suodaan luottamusta hallinnollisista asioista kyetessään ottamaan merkittävää vastuuta. Hänen on oltava sosiaalinen ja ajan tasalla tapahtumista. Kamariherran toinen tärkeä tehtävä on ottaa koppi uusista pelaajista, selvittää heidän kiinnostuksen kohteitaan ja pyrkiä sovittamaan nämä avoinna oleviin tehtäviin sekä avartamaan serverin ideaa mielenkiintoisella tavalla. Hän on usein ensimmäinen merkittävä ja näin ollen tärkein kontakti uudelle pelaajalle.

  Ohjeita hakemiseen. Hakemus on vapaamuotoinen, eikä sen tarvitse olla liian virallinen tai älyttömän pitkä, kunhan siinä on kaikki oleellinen. Muutama vinkki / kirjoita näistä:

  • Miksi olisit hyvä tähän työhön, pelaatko usein?
  • Mitä olet tehnyt aiemmin servulla?
  • Mikä sai sinut hakemaan?

  Paikat on täytetty


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata