Uusia blockeja • Hei! Olen tässä jo pitemmän aikaa miettinyt prismariini-blockkeja ja sitä, kuinka ne eivät ole käytössä palvelimella.
  Tämän vuoksi ehdottaisin kahta erillistä ehdotusta, jotka voisivat lisätä rakennusmahdollisuuksia sekä tyylejä.

  Ensinnäkin ehdottaisin, että hiekkakivestä tulisi tiilikuutioita, muistuttaen tiili-blockkia, ei kivitiiltä. Tällä voisi saada niin keskiaikais-kylä fiilistä ilman mukulakiveä tai vaihtoehtoisesti aavikko-teemaisia rakennelmia.

  Mikäli pelaajat eivät koe näiden olevan hyödyllisiä, niin toivoisin tumman prismariinin tulevan käyttöön. Se on mielestäni yksi kauneimmista kuutioista koko pelissä ja se menee erinomaisesti hyvin yhteen marmorin kanssa, joka mahdollistaisi prameat kartanot, linnat sekä palatsit.

  Nämä uudet kuutiot toisivat siis monimuotoisuutta rakennusvaihtoehtoihin ja olisivat ainakin omasta mielestäni erittäin oiva lisä palvelimelle! (Varsinkin nyt, kun prismariineistä tuli laattoja, portaita sekä muureja!)

  Tässä on esimerkki siitä, miltä toivoisin hiekkakivitiilen näyttävän: Kuva otettu modatusta minecraftista.
  41a7df7c-b9fc-4978-8fd5-b87360cb4a13-image.png • Hiekkakivitiilet lisätty palvelimelle.
  hiekkakivitiili.png

  hiekkakivitiiliportaat.png

  hiekkakivitiililaatta.png • Erittäin huippua, Valtakausi! Tämän vuoksi rakastan todella paljon palvelinta, kun otatte pelaajien kommentit ja ehdotukset hyvin vastaan! 🙂


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata