Pieniä ominaisuuksia rikastamaan kaikkien päivää • Nimen pyyhkiminen
  En tiedä onko tämä jo mahdollista, mutta salaisia ja mahdollisesti rikollisia kirjoja varten saisi olla olemassa ominaisuus jolla pystyy pyyhkiä kirjoittajan nimen.

  Uhkauskirjeiden jättäminen
  Mikä olisikaan parempi tapa kiristää muilta jotakin kuin nimettömällä uhkauskirjeellä? Tällä hetkellä kirjeitä voi jättää vain postilaatikkoihin tai naulalla johonkin, mutta mielestäni asiaankuuluvampi tapa olisi jättää kirje puukolla kiinni oveen. Kukapa ei pelästyisi kun avaa aamulla oven ja siinä roikkuu uhkauskirje?

  Nopat
  Tällä hetkellä palvelimella on vain kortit uhkapelaajia varten, mutta siihen voitaisiin lisätä kanssa nopat. Painotetut nopat olisivat myös virkistävää vaihtelua huijareille.

  Kahleiden avaaminen
  Tällä hetkellä ei ilmeisesti voi avata itseltään kahleita vaikka olisikin avain siihen. Toivoisin, että tämä muutettaisiin niin että voi.

  Kello
  1.14 päivityksessä tuli uusi palikka eli kello. Tällä ei kuitenkaan ole reseptiä, joten toivoisin että sellainen lisättäisiin.

  Vinssin toiminta
  Vinssi toimii mielestäni tällä hetkellä vähän kehnosti. Se kun toimii vain ja ainoastaan tammiaidoilla ja pystyy nostamaan 3 vaakasuorassa olevaa raakapuuta, mutta ei mitään niiden alla olevaa. Mielestäni olisi parempi, jos vinssi pystyisi nostamaan raakapuiden alla olevia kaltereita tai aitoja. Vaihtoehtoisesti kävisi myös, jos vinssiä pystyisi käyttämään suoraan kaltereilla ja kaikilla aitavariaatioilla.

  Kaltereiden ja rautaovien kolkuttelu
  Kaltereita ja rautaovia saisi pystyä kolkuttelemaan kyykyssä lyömällä. • Kirjan kirjoittajan nimen voi nyt pyyhkiä oikeaklikkaamalla pataa jossa on vettä. Koputus lisätty rautaoviin ja kaltereihin. Kello on tarkoitus pitää mobidroppina. • Tuo Kaltereiden kolkuttaminen kuuluu kaikkialla. Koputin tihrissä kuulu koko mapissa... • @Valtakausi puhun tosiaan tästä enkä siitä, joka näyttää aikaa. alt text • Pakko tätä nyt tuoda taas esille. Sattuneesta syystä tuo kello olisi ihan mukava, sen luoman äänen kantamaakin voisi jopa nostaa, jos vain mahdollista. Resepti voisi olla suhteellisen kallis, jottei jokainen Heikki voisi tulla tuhoamaan tärykalvoja. Mikäli vain mahdollista, äänen spämmimisen voisi myös estää vähentämään väärinkäyttöä.

  Vinssin toiminnan muuttamista kannatan myös, omasta mielestäni etenkin kaltereista tehdyt portit näyttävät paljon paremmilta linnoissa, ja muista aidoista valmistetuille porteille löytyy varmasti käyttöä.

  Muihin ideoihin kommenttia myös, uhkauskirje voisi olla hauska idea, jos vain saa toteutettua järkevästi. Nopat olisi aivan mahtava lisä, joka mahdollistaisi useamman uhkapelin pelaamisen. Kahleiden avaaminen itse oikealla avaimella olisi hauska tapa paeta vankeudesta, vaikkakin hyödyllinen hyvin harvoin.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata