Holmen Osavaltion Rakennusvirasto • Holmen Osavaltion rakennusvirasto etsii aktiivisia & osaavia työläisiä.

  Rakennusmies
  Rakennusmies vastaa suunniteltujen rakennusten rakentamisesta, sekä purkumääräyksen saaneiden rakennusten purkamisesta. Rakennusmies saa palkkaa 50P/vk + bonukset rakennetuista / puretuista rakennuksista. Työ vaatii aktiviisuutta, sekä innostusta rakentamista kohtaan.
  Rakennusvalvoja & Purkutyöläinen
  Lisätietoa Rakennusmestari Rollilta.

  Arkkitehti
  Arkkitehti suunnittelee & rakentaa rakennuksia, Palkka on 75P/vk + bonukset suunnitelluista / rakennetuista rakennuksista. Työ vaatii jokseenkin hyviä suunnittelutaitoja, rakennustaitoa, aktiivisuutta sekä tietenkin halua kehittää Holmea ja sen rakennuksia.

  Työhakemukset & kysymykset voi osoittaa Rakennusmestari Rolli2005:lle. • Palkka koostuu aktiivisuudesta ja ahkeruudesta Kiinteä palkka voi nousta mahdollisuuksien mukaan. Samoin Bonuksilla tarkoitamme Urakkaa mitä olette tehneet. • Holmen osavaltion rakennusvirasto ilmoittaa: Holmen osavaltion Rakennusvirasto tarvitsee paljon uusia rakentajia ja mahdollisia Arkkitehtejä. Arkkitehdin kriteerit ovat tiukat ja vain harva näihin pystyy. Palkka systeemi on myös muuttunut ajan kanssa ja haluamme panostaa ahkeruuteen. Isommista projekteista voit saada myös suuria määriä rahoja, mutta tämä on vain harvassa. Arkkitehtinä voit myös tienata erin omaisesti liittyen projektiin. Emme maksa laiskuudesta, joten älä tule laiskottelemaan vain töitä tekemään.

  Ottakaa yhteyttä rakennusmestari Rolli2005 • Kaipaatteko töitä rakennusvirastossa. Ota yhteyttä Pohjolan keisarikunnan ainoa Rakennusmestari löytynee Holmen osavaltiosta. Tevetuloa!


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata