Vuorokauden pituus  • Pitkä päivä ja lyhyempi yö on kyllä mukavia, mutta tuntuu että tuolla on lähes aina päivä. Vanillan vuorokausi on ehkä hieman lyhyt, mutta se tuo kyllä mukavaa vaihtelua siihen pelaamiseen.  • Tiedän jo varmasti, ettei Valtakauden ylläpitäjät tule palaamaan vanilla-vuorokauteen. Näin tapahtuisi vain, mikäli vuorokauden pituus ei olisi muokattavissa.
    Olen itse ainakin kokemuksieni perusteella sitä mieltä, että valtakauden vuorokausi on kuitenkin riittävä. Päivällä on aikaa käydä retkillä ja tehdä tehtäviään, ja yöllä on tarpeellisesti aikaa kerätä riittäviä resursseja hirviönmetsästämisestä.
    Eli toisin sanoen, sanon 90% varmuudella, ettei ylläpitäjät tule muokkaamaan vuorokauden pituutta sekä 99.999% varmuudella, ettei palvelimelle tule vanilla-vuorokautta. Sehän pilaisi koko palvelimen tunnelman.  • Tarkoitinkin lähinnä jonkilaista kompromissia.
    Yö on nykyisellään paaljon lyhyempi kuin päivä, kun taas vanillassa ero ei taida olla kovinkaan suuri. Palvelimella ollessa lähes aina tuntuu olevan päivä, ja yö on vain lyhyt ajanjakso jolloin pitää olla hieman tavallista varovaisempi. Yötä pidemmäksi tai päivää lyhyemmäksi?


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata