Jalkapallo • Holmen lähes valmiin turnajaisareenan avajaisten kunniaksi tulemme pelaamaan kentällä jalkapalloa sunnuntaina 17.5.2020 klo 18:00. Jos tapahtumahetkellä on yö, tulemme odottamaan seuraavaan aamuun. Areena sijaitsee aivan Holmen maatilan vieressä tuulimyllyn takana.

  Kaikki asuinpaikasta ja sosiaalisesta asemasta riippumatta ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan ja osallistujille tarjotaan ilmainen ruoka sen ajaksi. Tervetuloa!

  Areena.png • @Purrri Onko mahdollista ilmoittaa joukkue etukäteen pelaamaan? • @Misbale Ehdottomasti, miksi ei. Täytyy joka tapauksessa katsoa tasainen joukkuejako tapahtuma-aikaan kun tiedetään paljonko pelaajia osallistuu, jotta saadaan tasapuoliset joukkueet ja toki pyritään siihen että mahdollisimman moni pääsee pelaamaan kaveriensa kanssa. • @Purrri Kehitteillä oleva joukkue roudasta osallistuu ainakin! • Kiitos kaikille osallistuneille! Kerkesimme 2 peliä pelaamaan ja hauskaahan se oli tuomarinkin näkökulmasta.

  Ensimmäinen ottelu päättyi tiukasti lopputulokseen 3-2 punaisten, eli peliliivillisten eduksi. Maaleja jouduttiin laajentamaan ottelun alkuvaiheessa kun ne osoittautuivat liian vaikeiksi osua.
  a.png

  b.png

  Toinen ottelu pelattiin hieman eri kokoonpanolla, mutta myös siinä punaiset voittivat siniset lukemin 3-1. Salaa harjoitelleet.

  c.png

  d.png • Kun tapahtuma osoittautui positiivisesti onnistuneeksi, jatkamme samalla linjalla ja pelaamme ainakin yhden pelin myös ensiviikonloppuna samaan aikaan. Eli potkimme palloa taas sunnuntaina 24.5.2020 kello 18:00. Holmen laskupäät -yhdistys on todennut keskimääräiseksi yhden pelin kestoksi 15 - 20 minuuttia. Kaikki ovat jälleen tervetulleita pelaamaan, joukkueita ei ole määrätty etukäteen vaan ne muodostetaan pelin alussa toki toiveet huomioon ottaen. Areenan reunalla on hevostallit ratsujen väliaikaista säilytystä varten ja perinteisesti osavaltio tarjoaa eväät pelin ajaksi.

  Julkaisen myös epäviralliset, mutta hyväksi todetut säännöt tähän:

  1. Se joukkue, joka saa ensimmäisenä 3 maalia voittaa.
  2. Jos saat pallon käteesi, pelin jatkamiseksi heitä se kentän keskustan suuntaan (näin vältetään heittomaaleja)
  3. Maalin jälkeen pallo tulee antaa tuomarille tai pelinjohtajalle.


 • Tapahtuma on peruuntunut ruttoepidemian takia, yritämme uudelleen samaan aikaan ensiviikonloppuna. • Valtio tulee tämän viikon sunnuntaina ja kaikkina tulevina viikonloppuina vaihtuvin päivin ja kellonajoin järjestämään jalkapallopelejä. Tämän viikon sunnuntaina 4.10 peliaika on 19:00.

  Kruunun järjestämiin jalkapallopeleihin osallistuakseen tulee (kapteenin) ilmoittautua ennalta perustetulla joukkueella, jolla on nimi ja kapteeni. Joukkueen vähimmäispelaajamäärä on neljä. Kentällä olevien pelaajien määrää tullaan kuitenkin pelikohtaisesti muuttamaan ja ylimääräiset pelaajat pääsevät vaihtopenkille, mikäli toisessa joukkueessa on vähemmän kenttäpelaajia.

  Virallisiin jalkapallopeleihin voi osallistua yhteiskuntaluokasta riippumatta ja se tulee toimimaan merkittävänä yhdistävänä tekijänä, sillä aatelisilla ei pelien aikana tule olemaan mitään erioikeuksia tai -sääntöjä. Voittanut joukkue tulee aina saamaan kirjallisen tunnustuksen voitostaan tapahtumanjärjestäjältä ja useissa peleissä parhaiten pärjännyt joukkue nimitetään määräajaksi Holmen kuningaskunnan viralliseksi maajoukkueeksi, joka saa oikeuden osallistua mahdollisiin valtioiden välisiin peleihin.

  Toiveena on, että tätä viikonloppua lukuunottamatta joukkueen kapteeni ilmoittaisi viikoittain kirjallisesti joukkueelleen parhaiten sopivat ajankohdat aina seuraavan viikonlopun lauantain ja sunnuntain ajalta, jotta mahdollisimman moni pääsisi pelaamaan mahdollisimman usein.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata