Restaurante Tihr • Restaurante Tihr avaa ovensa yleisölle perjantaina 22.5.2020 klo 19.00!

  Tarjolla on niin alkuruokia, pääruokia kuin jälkiruokiakin, juomia unohtamatta! Palvelu ravintolassa on tietysti mitä parhainta, ja illan mittaa lavalla nähdään toinen toistaan ällistyttävämpiä esityksiä.

  Sisäänpääsymaksu on kymmenen puntaa henkeä kohden, tämän lisäksi tulee varata rahaa muuta asiointia varten, mikäli sellaista aikoo ravintolassa harjoittaa.

  Saavuttehan paikalle ilman aseita tai muuta kriittistä välineistöä yleisen turvallisuuden ja järjestyksen takaamiseksi. Henkivartijoiden kohdalla tilanne on poikkeuksellinen, ja näin ollen kyseisen tittelin omaavalta pelaajalta ei takavarikoida suojeltavan henkilön turvallisuuden takaamisen kannalta välttämättömiä kalusteita.

  Ravintola sijaitsee torin reunalla olevan kaupungintalon alakerrassa.

  Tervetuloa! • Ravintolan avajaiset uudestaan huomenna 23.5.2020 klo 19.00. Tämän päiväisiä ei päästy jräjestämään rutto tapauksien takia. • Jotta huomenna vältyttäisiin vastaavalta farssilta, pyytäisin kaikkia avajaisiin saapuvia pysymään eristyksessä hyvän tovin ennen tapahtuman alkua. Paikalle tarvitaan vain yksi pelaaja ruton kanssa, ja tämänpäiväinen toistuu.

  Kaikki tänään sisäänpääsymaksun maksaneet pääsevät huomenna ilmaiseksi sisään. • Kiitos tapahtuman järjestäjille sekä toki minunkin osaltani myös osallistujille! Ravintolassa oli jopa pöytiin tarjoilu.

  1.png

  Colazgamez setvimässä kymmeniä tilauksia. Kulissienkin takana alakerrassa kuulemma piti kiirettä, eikä ihme.
  2.png


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata