Sisäänpääsyhakemus • Mikä on Minecraft-nimesi?
  Kananen

  Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
  1

  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
  Mielestäni tärkeintä on asiallinen käytös, koska jos joku ei osaa käyttäytyä pelaamisesta menee vähän maku

  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
  Valtakausi vaikuttaa mukavalta serveriltä, jolla hyvä roolipelata ja siellä on huolella suunniteltu valtio sekä yhteiskunta.

  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
  En tietääkseni

  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
  Etsin jotain uutta paikkaa, jossa pelata ja valtakausi vaikutti juuri sopivan erilaiselta ja mielenkiintoiselta muihin servereihin verrattuna.

  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
  Sysimustassa yössä kuului vain nuoren aatelisen kenkien kopina tietä vasten tämän juostessa pakoon hänelle määrättyä kohtaloa. Hän ei voinut ajatella mitään muuta, kuin pakoon pääsemistä, nyt se oli niin lähellä. Jos hänen isänsä olisi nähnyt hänet siinä hetkessä, vaalea mekko repalaisena ja vaaleat hiukset vapaina tuulessa hulmuten hänet oltaisiin lukittu kotiin viikoiksi, ehkä hän hyvällä tuurilla olisi saanut ruokaakin joka toinen päivä. Nuori aatelinen pakeni hänelle suunniteltua elämää, teennäisiä iltapäivä kahveja arvostetun perheen pojan kanssa, jonka kanssa hänet oltaisiin muutaman vuoden päästä pakotettu menemään naimisiin ja ennen kaikkea hän pakeni isänsä valtaa.
  Nuori aatelinen saapui satamaan ja löysi tiensä laivaan, jonka matkaan hän oli ostanut pääsyn jo aiemmalla viikolla. Hän astui sisään ja ei voinut uskoa paenneensa. Nyt hänen pitäisi vain enää vaihtaa nimensä ja olemuksensa eikä kukaan saisi ikinä tietää nuoren aatelisen alkuperästä. • Hyväksytty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata