Ideoita serverin kehittämiseksi • Puretaas tähän vaikka vähän ideoita mitä on syntynyt palvelimella pelatessa itsekseen ja muiden kanssa.

  Ammatit-komento
  Kätevä komento jolla näkisi, ketkä pelaajat ovat missäkin ammatissa, mihin ammattiin tarvitaan työntekijöitä, missä työntekijöitä on yms. Komento voisi olla esim ihan vaan /ammatit jolla aukeaisi lista eri ammateista, ja /ammatit kauppias näkisi listan eri kauppiaista ja niin edelleen. Ja /ammatit (pelaajan nimi) tietysti.

  Kansalaisuus
  Elikkäs jokaiselle kansalaiselle annettaisiin ammatin lisäksi asuinpaikka. Pelaajien asuinpaikat näkisi esim komennolla /asuinpaikat, /asukkaat, /pelaajat tms. Olisi kätevä työkalu tarkistaa, missä valtiossa tai kylässä pelaaja asuu.

  Foorumiviestit
  Aurinkomaassa näkyi joskus kauan sitten serverin chatissa uudet foorumiviestit. Tämä voisi olla hyvä uudistus Valtakauteenkin. Foorumeilla ei ihan kamalasti ole vielä keskustelua, ja tämä ominaisuus auttaisi pelaajia löytämään foorumit paremmin ja pysymään mukana uudistuksissa.

  Tupakka
  Täysikasvuisesta tupakasta saa itse tupakanlehden lisäksi nykyisellään sen 2-3 siementä, joka on ihan liikaa, varsinkin jos ei aio laajentaa farmia. Tupakanviljely on muutenkin nykyään liian helppoa, siemeniä voisi saada tulevaisuudessa 0-2.

  Piippu
  Piippu palaa todella vähän aikaa, ja sitä on ikävä sytytellä kokoajan uusiksi. Palamisaikaa voisi pidentää reilusti.

  Viljan kasvualueen laajentaminen
  Toivoisin että vehnän tai ainakin perunan/porkkanan voisi saada kasvamaan Pohjolan eteläosissa, sillä se on ainakin ulkonäöllisesti kohtalaisen hedelmällistä maata.

  Sapelin tekstuurin suurentaminen
  Nykyinen on naurettavan pieni voiveitsi, sen kun tempaisee esille niin vihollinen purskahtaa nauruun.

  Taikajuomien teko
  Ainakin jotkut taikajuomat olisi kiva saada peliin ja niiden tekeminen mahdolliseksi, esim parantavat taikajuomat ja myrkkytaikajuomat, seuraava kohta liittyy.

  Ruuan myrkyttäminen
  Mikä onkaan parempi tapa tappaa vihamies tai vaikka vanha tuttu kuin myrkytetty pihvi? Myrkyttäminen voisi hoitua esim padan avulla.

  Kirjahyllyt
  Esim jostain shulker-laatikoista voisi muokata kirjahyllyn näköisiä, jolloin saataisiin oikeasti toimivat kirjahyllyt.

  Siinä sellaisia ideoita, pistäkää palautetta alle. • Hyviä ideoita.

  Minulla olisi chattiin liittyen vielä yksi idea.
  Tarvitaan yksi kanava lisää, koska kanavalla /k kaikki saman pöydän ääressä olevat eivät kuule toisiaan (mikä on hyvä, että voi kuiskailla oikeasti). Taas kanava /l kuuluu hyvin kauas. Esimerkiksi kasinopelejä ja muita n. 15 metrin alueilla hoidettavia juttuja varten tällainen olisi oivallinen. • Tuo Taikajuomat eivät ole hyvä idea, muuten kaikki näyttää hyvältä. • @Rolli2005
  Mikäs niissä on vikana? Perustella saa ja pitää jotta keskustelu pysyy asiallisena ja järkevänä. • Se että ne ovat epä-loogisia, Ja esim joistain taikajuomista pystyy tekee ns, jotain norm juomia, Kuten Kanekkin ideassa Kaakaota.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata