Sisäänpääsyhakemus! • Mikä on Minecraft-nimesi?

  • cassukk

  Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?

  • Minulla on yksi tili.

  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa?

  • Minusta tärkein sääntö on, että metapelaus on kielletty! Metapelaus vie pelistä juonen ja idean.

  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?

  • Hieno roolipeliserver!

  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?

  • Valitettavasti en tunne ketään Valtakaudesta, mutta tiedän muutaman ketkä ovat sinne hakeneet.

  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?

  • Minut sai Valtakauteen hakemaan mielenkiinto serveriä ja roolipelaamista kohti ja lisäksi se, että muutama kaverinikin pisti hakemuksen tulemaan.

  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

  • Cassu asui pienesssä kylässä vanhempiensä luona Artegronin etelä-puolella. Hän oli työkseen huonopalkkainen renki, joten päivät pitkät han vain vietti viljapelloilla.
   Eräänä päivänä Cassu näki satamassa ilmoituksen laivasta, joka matkustaa Artegronista Valtakauden mantereelle. Cassu teki suoraan päätöksen, että lähtee Valtakauteen! Hän oli kaivannut jo pitkään elämäänsä muutoksia. Ainut ongelma oli, että hänellä ei ollut rahaa! Hän ajatteli varastaa lipun laivaan!
   Oli se päivä, kun laiva oli lähdössä. Cassu pakkasi suurimmanosan tavaroistaan vanhaan, ruskeaan matkalaukkuun, joka haisi todella mielenkiintoiselle. Nooh hän sai tavaransa pakattua ja siirtyi kohti satamaa.
   Saavuttuaan satamaan hän meni lipunmyyntipisteelle! Hän odotti ja odotti, kunnes lipunmyyjä lähti. Silloin Cassu livahti myyntipisteen sisälle. Nappasi mukaan lipun laatikosta jossa luki "VALTAKAUDEN MANTEREELLE VIEVÄ LAIVA!". Cassu livahti pois lipunmyyntipisteeltä ja lähti kohti laivaa.
   Laivaan saavuttuaan hän vei matkalaukkunsa laivan ruumaan ja istuitui laivan matkustus penkeille. Näin 4-tunnin matka Valtakauteen voi alkaa.
   Matkaa oli kulunut n. 40-minuuttia. Jolloin yht-äkkiä laiva kolahtaa kovaa! "Luultavasti ajoimme karille!", perämies huusi. Tärähdyksessä laivan täynnä ruokaa olevat tynnyrit tippuivat loputtoman pitkään mereen. Laivoja ei ollut lähimaillakaan, eikä kyllä maatakaan.
   Hetken karilla oltua, kaukaa horisontissa näkyi laiva. Perämies lähti äkkiä hakemaan takahuoneesta polttopuita ja alustan nuotiolle, mutta huomasikin niiden jääneen Altegronin satamalle. Laiva seilaa vain ohi, sillä ei huomaa toista laivaa.
   Laivan asiakkaille alkaa tulla nälkä ja he ovat uupuneita odotteluun. Niimpä Cassu saa idean jatkaa matkaa pelastusveneellä! Hän livahtaa pelastusveneiden luo ja laskee yhden niistä veteen. Cassu laskeutuu tikkaita pelastusveneeseen ja lähtee soutamaan.
   Cassu souti ja souti, kunnes häntä vastaan tuli toinen laiva. Hänelle selvisi, että se oli kauppalaiva, joka oli itseasiassa matkalla Valtakauteen! Hän näki miehen laivareunalla ja huusi hänelle "pääseekö mukaan!" Mies laski tikkaat ja Cassu kiipesi tikkaita pitkin laivan kyytiin.
   Laiva saapui Valtakauden satamaan ja Cassu lähti laivasta ilman mitään tavaraa tai matkalaukkuaan!
   SIITÄ ALKOI CASSUN ELÄMÄ VALTAKAUDEN MANTEREELLA!

  -cassukk • tarina on pitkä mutta pituus ei korvaa laatua kirjotus virheitä ja valtakausi perustaa 1600 helikoptereita tei hätäraketeja ei olla vielä keksitty kosjaa noin asiat niin sisään vaan • @stevekunkku Kun vastaat itsekki tähän, sinulla on paljon kirjoitusvirheitä myös. En itse alkaisi sanomaan kenellekkään mistään kirjoitusvirheistä jos oma kirjoitus ei olisi kauheasti parempaa, mutta ihan hyviä pointteja. • @EziX__ muistutan että ei kommeteihin tarvii panostaa niin paljon kun itse hakemukseen jos kommetissa on kirjoitus virheitä niin se ei haitaa mutta jos hakemuksessa on kirjoitus virheitä niin se haitaa • Tämä viesti poistettiin!


 • @stevekunkku said in Sisäänpääsyhakemus!:

  @EziX__ muistutan että ei kommeteihin tarvii panostaa niin paljon kun itse hakemukseen jos kommetissa on kirjoitus virheitä niin se ei haitaa mutta jos hakemuksessa on kirjoitus virheitä niin se haitaa

  Tässä on sun oman sisäänpääsyhakemuksen tarina:
  "Olipa kerran Stevekunkku niminen kaupias josta kaiki pitivät ja hän oli kilti kaikille tai niin luultiin sillä hän oli todelisuudessa isoa rikolis järjestöä pyöritävä rikolinen. Hän oli erikoistunut murhiin ja jokainen joka oli hänen tiellä löytyi seuraavana päivänä kuolleena. Mutta kaikeen kyllästyy aikanaan Stevekunkku halusi jotakin uuta. Kun hän kuuli uudesta maasta hän pääti muutaa sinne ja aloitaa elämän uudestaan, mutta kysymys kuuluu pysyyko hän kaidalla polulla vai pyöritääko hän kohta taas rikolis ketjua?"

  En itse kyllä kommentoisi jos oma hakemus on täynnä kirjoitusvirheitä. • Hei! En nyt haluis tänne kommentteihin mitään fightiä! En tullut yhtään ajatelleekseni hakemusta kirjoittaessa, että eihän 1600-luvulla helikoptereita tai hätäraketteja ollut. Korjasin asian ja nyt kaikki on ok!

  -Cassu • Niin onhan stevekunkun huono puhua tästä, kun onhan hänelläkin tämmöisiä simppeleitä mokia, mutta silti jos me lopetettaisiin toisten dissaus. Ja alettaisiin taas antamaan semmoista rakentavaa palautetta, jos palautetta annetaan ylipäätänsä. Mutta muistakaa kaikki että kirjoitusvirheitä tulee kaikille, että ei yhdestä virheestä kannata edes mainita! • @Misbale said in Sisäänpääsyhakemus!:

  Niin onhan stevekunkun huono puhua tästä, kun onhan hänelläkin tämmöisiä simppeleitä mokia, mutta silti jos me lopetettaisiin toisten dissaus. Ja alettaisiin taas antamaan semmoista rakentavaa palautetta, jos palautetta annetaan ylipäätänsä. Mutta muistakaa kaikki että kirjoitusvirheitä tulee kaikille, että ei yhdestä virheestä kannata edes mainita!

  Käy mulle ihan hyvin, en vaan kauheesti tykkää siitä että toiset haukkuu toisia samoista mokista mitä ne ite tekee kokoajan. • @EziX__ Joo en siis yleisitä moittinut sinun toimintaasi, vaan kommentoin vain miten tämä sama toistuu tietyillä pelaajilla täällä. Ja kuten iso osa muistavat, pari pelaaja saivat aika huonon maineen muiden haukkumisella. Mutta tätä keskustelua on turha pitkittää, sillä se tekee tästä erittäin sekavan! • Hyväksytty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata