Holmen kansanliike • Tervehdys Holmen ahkerat kansalaiset!

  Holmen osavaltion rehelliset ja rauhaa rakastavat kansalaiset ovat joutuneet viime päivinä kauhulla todistamaan vanhan vihollisensa, kansanpetturi Melee69:n, paluuta hirmuvaltaansa. Holmen loiston päivät Pohjolan osaavien virkamiesten lujan mutta lempeän katseen alla on riistetty, ja tilalle on tullut Melee69 sekä hänen aatelistonsa jotka riistävät viimeisetkin työn hedelmät ahkerien Holmelaisten selkänahasta. Olemme kauhulla seuranneet Holmen turvallisuustason jyrkkää laskua, ja olemmekin nyt päättäneet toimia negatiivisen kehityksen pysäyttämiseksi.

  Voimme siis koko mantereen helpotukseksi ilmoittaa perustaneemme uuden kansanliikkeen Holmen elintason nostamiseksi normaalille tasolleen. Osana elintason nostosuunnitelmaa kunnioitettu turvallisuusalan asiantuntija Katvekorpi siirtyy Holmen alueen johtoon turvaamaan kansalaisten hyvinvointia. Holmen "uuden hallinnon" virkamiehet on vapautettu tehtävistään, sekä kaikenlaiset aatelisarvot lakkaavat olemasta tasapuolisuuden turvaamiseksi.

  Toivomme kansalaisten täyttä tukea siirtymän toteuttamisessa, mutta mikäli kansanpetturi Melee69 ei suostu toimimaan kansan hiljaisen enemmistön viisaan tahdon mukaisesti, turvallisuusjoukot joutuvat suorittamaan ennaltäehkäiseviä turvaamisoperaatioita Holmen alueella. Tilannetta ennakoidaksemme olemmekin päättäneet julistaa Holmen alueelle erinäisiä väliaikaisia poikkeusjärjestelyjä joilla varmistetaan kansan turvallisuus: Yöaikaan liikkuminen on tästedes kielletty ja aseisiin tai haarniskoihin asustautuneet henkilöt tulkitaan heti laitonta hirmuvaltaa tukeviksi vihollisjoukoiksi. Poikkeusjärjestelyjen rikkomisesta tuomitaan kansanliikkeen johtajan Katvekorven määräämiin sanktioihin. Kaikki tämä tehdään kansan hyvinvoinnin takaamiseksi.

  Holmen puolesta

  Holmen hyvinvointipäällikkö Katvekorpi • Laitonta. • Holmen "metutkiskellaan"-kerho on listannut Katvekorven ja MineWarrior98:n toimia Holmen hyväksi siitä asti, kun he saapuivat kansaa palvelemaan. Näihin lukeutuvat, mutta eivät rajoitu seuraavat:

  • Holmen kansan kaikkien hevosten muuttaminen kestomakkaraksi.
  • Lähes kymmenen Holmen kansalaisen tappaminen ja omaisuuden varastaminen.
  • Talojen polttaminen.
  • Ilmoitustaulun grieffaaminen.

  Mantereen luotetuimpana tarkkailukerhona "metutkiskellaan" -kerho ei kuitenkaan pidä toimia riittävinä Holmen hyvinvoinnin edistämiseksi ja se suosittaakin kansanliikkeen lakkauttamista tarpeettomana. Holmen eläinsuojeluliitto, rakennusvirasto ja "älkää saatana tulko keskellä yötä tappamaan aseettomia pelaajia, menkää töihin" -järjestö yhtyvät kerhon kantaan. • Tervehdys Holmen hyvä herrasväki!

  Voimme iloksemme ilmoittaa Kansanliikkeen viimeaikaisten Holmen alueella suoritettujen turvaamistoimien olleen menestys. Kansanliikkeen hyvinvointityöryhmän vapaaehtoiset kansan palvelijat ovat menestyksekkäästi poistaneet lukuisien harhaanjohdettujen rikollisten muodostavan uhan kansan hyvinvoinnille.

  Holmen maaperän ollessa puhdistettu näistä radikaaleista elementeistä, on aika alkaa normalisoimaan elämää rakkaassa valtiossamme ja taata rauha mantereella uuden yhteiskuntajärjestyksen avulla.

  Epätasa-arvoisen aristokraattinen hirmuvallan "Holmen kuningaskunnan" tilalle perustetaan vapauden ja hyvinvoinnin sädehtivä keskus "Holmen demokraattinen tasavalta".

  Kansanliike muuttaa nimensä uudistuneen yhteiskuntajärjestyksen mukaisesti Kansanpuolueeksi (lyhennettynä Puolue), ja on suostunut ottamaan demokratiamme tärkeimmät tehtävät hoidettavakseen kunnes maahamme saadaan järjestettyä vapaat vaalit. Kunnianarvoisa Katvekorpi on kansan syvien rivien herpaantumattomien vaatimusten johdosta suostunut ottamaan vastaan väliaikaisesti Holmen demokraattisen tasavallan Pääsihteerin viran.

  Demokratian puolesta

  Pääsihteeri Katvekorpi • Mitä hyötyä teistä on ollu koko yhteiskunnalle. Pahoinpitelette, uhkailette ja tapatte siviilejä ja muita kansalaisia. Varastatte toisten omaisuutta murhaatte toisten hevosia... Estätte useat hienot hetket. Teistä ei ole kuin HARMIA!! • He haluavat estää työn teon tämä tarkoittaa silloin rahattomuutta... Katven ainoat hyvät puolet ovat vain kauneus ja tappelutaidot. Katve tuskin osaa johtaa näin suurta aluetta.. Ei ihme kun kaarti silloin oli niin huono... • Työnteko koetettaisiin estää? Päinvastoin, työnteko on sallittua ja siihen kannustetaan.
  Ainoastaan panssarit päällä kulkevat ja/tai ulkonaliikkumiskieltoa rikkovat henkilöt joudutaan tasaisin väliajoin poistamaan kadulta 😕 • Juuri viimeksi käskettiin mennä sisään kun tein töitä... • Eikai kukaan hullu yöllä töitä tee, ulkona on vaarallista...! • Kaikki aika hyödyksi • Tämä viesti poistettiin!


 • Holmen kansanliike vois mennä vaikka töihin • Tämä viesti poistettiin!


 • Holmen demokraattinen tasavalta on päättänyt julistaa liikkumiskiellon yöaikaan mitätöidyksi kansan tahdon mukaisesti.
  Kauan eläköön demokratia
  Holmen demokraattisen tasavallan Kansanpuolue


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata