Sisäänpääsyhakemus • A. Minecraft-nimi:

  Oksuliini

  B. Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?

  Minulla on yksi oma ja toinen veljeni kanssa jakava käyttäjä

  C. Mikä on mielestäsi tärkein sääntö valtakaudessa?

  Grieffaamista ei sallita.

  D. Millaisen käsityksen olet saanut valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?

  Todella kiinnostava serveri roolipelaamiseen kaiken kanssakäymisten ohella täällä voi varmasti tapahtua kaikenlaisia asioita joita odottelisin innollani näkevän

  E. Tunnetko muita, jotka pelaavat valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?

  En tunne mutta aijon suositella kavereilleni tätä.

  F. Mikä sai sinut hakemaan valtakauteen?

  Innostuin hakemisesta, kun katsoin Valtakauden trailerin. Myös katsoin Tubun videon tästä.

  Tarina:
  Oskari oli nuori 15 vuotias poika jolla oli köyhä perhe ja vähän maata, siksi Oskarin oli pitänyt oppia jo nuoresta pitäen metsästää, hoitaa maata, ruokkia eläimiä ja auttaa vanhempiaan töissä. 14.5 Oskari kuuli että hänen kotiseudultaan oli lähdössä laiva toiselle mantereelle kuukauden päästä ja hän innostui asiasta ja hänelle iski seikkailun himo, sitten hän meni kertomaan vanhemmilleen asiasta mutta he kertoivat että kyytiin pääsisi vain varakkaat perheet ja vaikka Oskari olisikin voinut lähteä niin hänen vanhemmilleen olisi tullut vaikeampaa ilman häntä eivätkä he olisivat pärjänneet. Oskari tuumi mitä hän voisi tehdä ettei tarvitsisi jäädä kotiseudulle kitumaan, joten Oskari ryhtyi tekemään suunnitelmaa jotta voisi päästä laivaan mukaan ja päästä seikkailuun. Kuukauden suunnittelemisen jälkeen hän keksi suunnitelman miten päästä kyytiin. Joten 18.6 laiva oli lähdossä matkaan joten aika toteuttaa suunnitelma. Oskari piiloutui tynnyreiden viereen köytti ne tiukasti kiinni sitten vaihtoi paikkaa vetäisi köydellä tynnyrit veteen joka sai vartioiden huomion muualle ja hyppäsi laivaan hiljaa. Mutta sitten kaikki pimeni ja hän päätyi tälle uudelle seudulle josta hän ei tiennyt mitään.

  Olen muokannut tekstiä liiallisen kopiointini myötä. • Hakemuksesta tulee vahvasti mieleen Jermuzzin hakemus. Vastaukset ovat aakkosjärjestyksessä ja kysymys D. on aivan kopioitu Jermuzzin hakemuksesta, mutta hieman muokattu. Myös C. kohdan vastaus on kopioitu Jermuzzin hakemuksesta... ei näin. • niinpä näyttää katsoin häneltä esimerkkiä miten pitäs tehdä ja se nyt tuli liian samanlaiseksi myönnän kyl et joo ois pitäny jotai muuta laittaa... • Tämä viesti poistettiin!


 • Tekstiä muokattu • Hyväksytty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata