Kuningaskunnan ilmoitukset • Tervehdys, Holmen kansalaiset.

  Olemme vihdoin saaneet itsenäisyytemme takaisin, ja nyt Holmessa alkaa muutosten aika. Tässä ketjussa tullaan ilmoittamaan Holmen kuningaskuntaa koskevat uudistukset, muutokset sekä kaikki muu oleellinen.

  Holmen kuningaskunnan vanha lainsäädäntö, sekä verotus otetaan tästä päivästä lähtien takaisin käytäntöön. Näitä kumpaakin tullaan kuitenkin uudistamaan rajusti, ja tulette kuulemaan näistä uudistuksista parin päivän sisällä. Olemme myös Pohjolan keskuskomitean kanssa käytyjen keskustelujen perusteella päättäneet pitää punnan koko mantereen yhteisenä valuuttana.

  Holmen aatelistoa, sekä aateluusarvoja tullaan myös uudistamaan. Tämän, sekä aatelisten suuren määrän takia hänen majesteettinsa käskystä holmen kuningaskunnan jokainen entinen aatelinen riisutaan heidän aateluusarvoistaan, kuningaskunnan uudet aateliset tullaan lyömään kuningattaren toimesta seremoniassa, josta ilmoitetaan erikseen.

  Vaikka kuningatar onkin kuningaskuntamme monarkki, sekä kaikki päätökset tulevat viimekädessä hänen kauttaan ei hän ole aina se, johon ensimmäisenä tulee ottaa yhteyttä. Mikäli sinua kohtaan tehdään rikos, tai havaitset jotakin mikä saattaa uhata valtakunnan turvallisuutta tulee sinun ensikädessä ottaa yhteyttä Valtakunnankansleri BenkuFi:niin, tai Kaartinkomentaja Tomattiin. Mikäli sinulla on kysyttävää rakennuksista, tai haluaisit rakentaa itse jotakin tulee sinun ottaa ensisijaisesti yhteyttä Suurarkkitehti Rolli2005:seen. Mikäli sinulla on kysyttävää Holmen ekonomiasta, yrityksistä tai lainoista tulee sinun ottaa yhteyttä Kruununvouti JJonttuziin. Jos sinulla on jotakin asiaa suoraan monarkille, mutta monarkkia ei ole näkyvissäkään niin tulee sinun puhua Holmen kuningaskunnan Lordiprotektorille, Purrrille. Hän toimii Kuningattaren poissaollessa valtakunnan ylimpänä päättäjänä, ja sijaishallitsijana.

  Vaikka olemmekin sopineet Pohjolan keisarikunnan kanssa rauhan, tullaan Holmessa silti pitämään poikkeustilaa vielä hetkellisesti yllä, jotta voimme taata kansalaistemme turvallisuuden.

  Haluan lopuksi vielä kiittää Pohjolan keisarikunnan keskuskomiteaa sujuneista rauhanneuvotteluista, Holmen kruunu taikka hallitus ei halua pitää Pohjolaa vastaan minkäänlaisia pahoja välejä menneistä, vaan toivoo toimivaa yhteistyötä tulevaisuudessa.

  Ps. Olisi mukavaa jos tätä ketjua ei pilata turhilla viesteillä. • Holmen demokraattinen tasavalta on julistanut Holmen terroristiliikkeen Holmen kuningaskunnan laittomaksi ja se mitätöidään ilman jatkokäsittelyjä. Tasavallan johto hämmästelee miten kyseinen terroristiliike edes on enää olemassa ottaen huomioon Tasavallan joukkojen suorittamat kymmenet teloitukset ja alueiden miehitykset.

  Holmen demokraattisen tasavallan Kansanpuolue • Tämä viesti poistettiin!


 • Tänään, 21.6 Holmen kuningaskunnan rakastettu monarkki, Melee69 luopuu Holmen kruunusta. Sillä suoraa perillistä kruunulle ei ole, astuu Holmen Lordiprotektori, Purrri seuraavaksi Monarkiksi. • Holmen kansan ikuinen edunvalvoja on poistunut. Ainoa tavoitteeni oli saattaa Melee takaisin Holmen valtaistuimelle, koska hän on yksin se, joka pystyy pitämään sitä suurella suosiolla. Epäonnistuin tehtävässäni ja kieltäydyn johtamasta Holmea väistämättömän taantumuksen tielle.

  Tämä on paitsi surun päivä, tänään on myös syytä iloita. Holmen kuningaskunta ei ryhdy lojaalittomiin ja kunniattomiin toimiin itsensä pelastamiseksi, vaan laskee lippunsa maillaan tapahtuvan vääryyden vuoksi, kansansa kasvojen säilyttämiseksi, sekä kansaansa kohdistuvan massamurhakampanjan keskeyttämiseksi.

  Tänään, 21.6 Holmen kuningaskunnan Lordiprotektori, Purrri, kieltäytyy Holmen kruunusta, näin ollen irtisanoo Holmen kuningaskunnan valtiojärjestyksen ja jättää sen historialliset alueet jälleen seuraavien kansamme tahdonvastaisten pyrkyrien kuritettavaksi. Aikamme ei ole nyt.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata