Vaalit • Arvoisat Holmen demokraattisen tasavallan kansalaiset.

  Demokratian toteuttamiseksi tasavaltamme virkaatekevä Pääsihteeri on päättänyt järjestää pikaisesti tasavallan ensimmäiset parlamenttivaalit. Vaaleissa valitaan 5 arvostettua kansalaista toimimaan valtiomme korkeimpana päättävänä elimenä, Senaattina.

  Senaatti on Tasavallan korkein päättävä elin. Se säätää lakeja, asetuksia sekä toimii valtakunnan korkeimpana tuomioistuimena. Senaatti tekee päätöksensä yksinkertaisella enemmistöllä, ellei erikseen säädetyllä lailla toisin määrätä. Senaatti äänestää joko keskuudestaan tai Holmen kansalaisten joukosta pääsihteerin hoitamaan valtakunnan juoksevia asioita. Pääsihteerin tulee nauttia Senaatin luottamusta.

  Vaaleissa jokaisella holmessa vakituisesti asuvalla kansalaisella on yksi ääni. Ääni annetaan yhdelle ehdokkaalle, joka on asettunut ehdolle jonkun puolueen listalta. Senaattorit valitaan D’Hondtin menetelmällä, ja Senaattiin valitaan 5 suurinta vertauslukua saanutta. Tasatilanteissa käytetään arpaa.

  Vaaleissa äänestäminen tapahtuu toimittamalla allekirjoitettu äänestyslomake Holmen vartiostolla sijaitsevaan äänestyslaatikkoon. Huomioittehan, että äänestysaika ei ole vielä alkanut. Lautakunta on puolueeton elin jonka tehtävänä on turvata vapaat vaalit, ja sitä johtaa lautakunnan puheenjohtaja Spooder

  Vaalien ehdokasasettelu alkaa tästä päivästä, ja päättyy 23.6 klo 18:00 Puolueet voivat tämän ajan sisällä rekisteröityä ehdokkaiksi toimittamalla vähintään kolmen kannattajan allekirjoittaman puolueilmoituksen, sekä maksamalla rekisteröintimaksun. Puolue voi asettaa haluamansa määrän ehdokkaita, esittämällä ehdokkaan allekirjoittaman suostumuksen, ilman lisämaksua. Kaikki ilmoitukset ja maksut tulee toimittaa kirjallisena Holmen vartiostolla sijaitsevaan äänestyspisteeseen.

  Lautakunta on päättänyt käyttää puoluiden rekisteröintimaksuna näissä vaaleissa 500 puntaa. Rekisteröintimaksun tarkoituksena on varmistaa kaikkien puolueiden olevan tosissaan asettuessaan ehdolle.

  Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja

  Spooder • Vaalien ehdokasasettelu on nyt sulkeutunut, ja Keskusvaalilautakunta on vahvistanut vaalien ehdokaslistan.

  Holmen Kansanpuolue

  1. Katvekorpi
  2. MineWarrior98
  3. Okatus
  4. Ngwrasmus
  5. MisBale

  Holmen Sosiaalidemokraattinen Puolue

  6 JJonttuz
  7. Tomatti
  8. Elekku


  Äänestysaika on nyt alkanut, ja päättyy 25.6 klo 18:00. Äänestääksesi toimita allekirjoittamasi kirja, johon on kirjoitettu ehdokkaasi ehdokasnumero Holmen vartiostolla sijaitsevaan äänestyspisteeseen. Keskusvaalilautakunta hylkää ylimääräistä tekstiä sisältävät äänestyskirjat. Vaaleissa on vaalisalaisuus, ja Keskusvaalilautakunnalla on ehdoton vaitiolovelvollisuus äänestyspäätöksestäsi.

  Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja

  Spooder • @Spooder luikautin äänen • Äänet on nyt laskettu:

  alt text • Äänet on 100% luotettavasti laskettu itse ehdokkaan toimesta!

  huutikset.png


 • Bannattu

  Hei Purrri!

  Vaikuttaisi siltä että Argentumin johdolla on jatkuvia epäilyksiä Holmen tasavallan demokratian toimivuudesta. Huolia lievittääksemme olemme päättäneet tutustuttaa Argentumin perinpohjaisesti demokratiamme toimivuuteen.

  Yst terv. Holmen tasavallan senaattori ngwrasmus • @ngwrasmus said in Vaalit:

  Hei Purrri!

  Vaikuttaisi siltä että Argentumin johdolla on jatkuvia epäilyksiä Holmen tasavallan demokratian toimivuudesta. Huolia lievittääksemme olemme päättäneet tutustuttaa Argentumin perinpohjaisesti demokratiamme toimivuuteen.

  Yst terv. Holmen tasavallan senaattori ngwrasmus

  Hei ngwrasmus!

  Vaikuttaisi siltä, että teillä ei ole kauheasti hajua Argentum-ingolian tämänhetkisestä johdosta. Argentum-Ingolian johtajana toimii Aurinkovaltiatar Melee69, eikä hallinnossa tällähetkellä ole muita. Kaikki mitä kuulette Purrrin tai kenenkään muun Argentum-Ingolialaisen suusta ei vastaa sitä, mitä hallitus teistä ajettelee. Lievittääksemme huolianne, voimme järjestää teille perinpohjaisen koulutuksen Argentum-Ingoliasta ja sen hallituksen toimivuudesta.

  Yst terv. Argentum-Ingolian Aurinkovaltiatar Melee69 • Onnittelut kaikille parlamenttiin valituille! Epäilen tosin vilppiä äänenlaskussa sillä Kansanpuolue sai niin vähän ääniä. • Kappas, kohtahan on uudet vaalit • @Laetta kappas katve sanoikin jo aikaisemmin että nämä vaalit olivat vain olemassa jotta demokratia näyttäisi legitimmältä • @Misbale Tuskin sillä väliä mitä Katve noista sanonut, vaalithan on kahden viikon päästä, jolloin pelaajat voi vahvistaa että valinta tapahtuu oikein


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata