Argentum-Ingolia • Holmen ollessa sisällissodan liekeissä, olemme yhdessä eteläisten heimojen kanssa tulleet päätökseen, että nyt on aika sivistyä.

  Tänä päivänä 22.6 Argentum-Ingolian kaksoisvaltakunnan ensimmäinen heimoneuvosto on kokoontunut, ja päättäneet nostattaa Argentumin entisen Kenraali-Valtiattaren, Melee69n Argentum-Ingolian kaksoisvaltakunnan Aurinkovaltiattareksi.

  Argentum-Ingolian kaksoisvaltakunta, toisinsanoen Karkoitussaarten imperiumi koostuu Argentumin ja Ingolian viidakkosaarista, sekä niiden läheisistä aavikko- ja viidakkosaarista. Argentum-Ingolia tulee pyrkimään olemaan neutraali manteretta, sekä siellä asustavia valtioita kohtaan.

  Argentum-Ingolian lainsäädännöstä sekä kaikesta muusta oleellisesta tullaan ilmoittamaan erittäin pikaisesti, mahdollisuuksien mukaan seuraavan vuoden sisällä. • Tasavallan johto on päättänyt pikaisesti tuoda Argentum-Ingolian vapauden ja demokratian piiriin. Vapauttaminen on täysin humanitaarinen toimi eikä sillä ole mitään tekemistä alueen öljyvarantojen kanssa.
  Demokratian puolesta
  Holmen demokraattisen tasavallan Kansanpuolue • Argentum-Ingolian johto haluaisi muistuttaa, että Argentumin ja Ingolian, sekä kaikki muut Imperiumiin kuuluvat saaret ovat saaria, joita Holmi tai Pohjola ei ole missään vaiheessa itselleen hankkinut, tai esittäneet minkäänlaisia claimeja näistä alueista. Olemme täysin neutraali valtakunta, emmekä halua mitään muuta kuin hyvää holmen demokraattiselle tasavallalle,. Toivomme että Holmen tasavalta, sekä sen johto kunnioittavat neutraalisuuttamme, eivätkä aloita äkkipikaisia sotatoimia meitä vastaan, sillä mehän emme ole mitään heitä kohtaan tehneet. • Argentum-Ingolian keskushallitus hakee osaavia yksilöitä suorittamaan seuraavia työtehtäviä.

  Valtaneuvos
  Valtaneuvos toimii Argentum-Ingolian kaartin johtajana, sekä vastaa koko valtakunnan turvallisuudesta. Hän on Aurinkovaltiattaren jälkeen hierarkiassa seuraava. Työhön hakijalta odotetaan loistavia taistelutaitoja, älykkyyttä, koordinaatiotaitoja sekä tietenkin luotettavuutta. Hakemukset Aurinkovaltiattarelle.

  Kuvernööri
  Ingolia on Argentum-Ingolian toisiksi tärkein, sekä isoin saari. Tälle saarelle haetaan kuvernööriä. Kuvernööri vastaa saaren turvallisuudesta, kehityksestä ja yleisesti siitä, että saarella on hauskaa. Hakijalta odotetaan hyviä rakennustaitoja, ystävällisyyttä, uskollisuutta sekä luotettavuutta. Hakemukset Aurinkovaltiattarelle.

  Mikäli haluat tietää lisää Argentum-Ingoliasta, on se mahdollista uuden wikipediasivumme ansioista.
  https://valtakausi.fi/wiki/index.php?title=Argentum-Ingolia • Juhlistaaksemme Argentum-Ingolian jo 11 päiväistä upeaa ja loistokasta olemassaoloa, järjestetään tänään 20:30 Argentum-Ingoliassa suuri shakkiturnaus. Osallistua voit ilmoittamalla itsesi Aurinkovaltiattarelle vähintään 1min ennen tapahtuman alkua. Voittopalkinto on 250p. • @Melee
  11 päivää ja rahat nyt jo loppu? • @Okatus Rahoja ei koskaan 250p:tä enempää ollutkaan. • Tervehdys, Argentum-Ingolian uskolliset alamaiset.

  Argentum-Ingolian johto on yhdessä heimoneuvoston, sekä lukuisten eri saarten asukkaiden kanssa käynyt pitkään keskustelua erinäisten, tähän mennessä miltei kokonaan asumattomien saarten kohtalosta.

  Lukuisten eri saarten tahdosta, on Argentum-Ingolian hallitus sekä heimoneuvosto hyväksyneet luotavaksi Argentum-Ingolian keisarillisen federaation. Federaatioon kuuluvat alkuperäisten Argentum-Ingolian valtakunnan käsittäneiden saarten lisäksi kaikki manteretta lähellä olevat asumattomat saaret. Näillä saarilla on tästälähtien käytössä Argentum-Ingolian lainsäädäntö, verotus, lainvalvonta sekä Aurinkovaltiattaren sinaus.

  Kyseesä ei ole minkäänlainen sotilaallinen hyökkäys ketään vastaan, jokainen saari on liittynyt federaatioon omasta tahdostaan, ilman minkäänlaisia sotilaallisia toimia.

  TLDR; hippity hoppity every island is now my property (paitti rautasaaret)


 • Bannattu

  0/5 menit liian pitkälle. • @Melee
  Minun oma valtakunta julistaa täten teidän saarenne minun omaksi. • Roolipelin alkeet huipuissaan kun aletaan hätäisesti kyhätyillä julistuksilla foorumeille napata alueita vähän sieltä sun täältä itselle vaan koska niin voidaan tehdä. Neiti itse oli kovasti inisemässä vallankaappaussäännön lisäämisestä, kerrotko miten tämä että ennalta ilmoittamatta otat toisille valtioille kuuluvia alueita nyt sitä sääntöä noudattaa? • @Dunlew Pohjolan komissaarin päivittäinen työ on suoritettu. Jäätävän kylmä kommentti foorumeille luikautettu.


 • Bannattu

  @Purrri

  Servaukselle annan arvosanan 3/5. Idea hyvä mutta argumenttien loppuminen ja harmitus vähän paistavat läpi mikä pilaa muuten erinomaisen suorituksen.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata