Lisää pieniä ominaisuuksia rikastamaan kaikkien päivää • Avaimen piilottaminen
  Olisi kiva, jos avaimen pystyisi piilottamaan maton alle tai kukkaruukkuun.

  Lisää kidutusmenetelmiä
  Mielestäni tällä hetkellä olisi aika helposti toteutettavia lisää erilaisia kidutusmenetelmiä, kuten esimerkiksi kuuman raudan painaminen vangin ihoa vasten pihtien kanssa tai kiehuvan veden heittäminen ämpärillä vangin niskaan.

  Parannusta hampaiden irtivetämiseen
  Mielestäni olisi kiva lisäys, jos vangilta hammasta repiessä hammas irtoaisi oikeasti omana esineenään ja että kun hampaita on revitty tarpeeksi vangin puheesta tulee epäselvää sössötystä.

  Alkoholijuomien maustaminen
  Tällä hetkellä alkoholin valmistus toimii erinomaisesti, mutta siitä voisi tehdä vieläkin mielenkiintoisempaa mahdollistamalla alkoholijuomien erilaisen maustamisen. Alkoholijuomia voisi maustella vaikka marjoilla tai erilaisilla yrteillä, jolloin voitaisiin saada esimerkiksi marjaisaa kiljua.

  Kahleiden irtisaaminen
  Kahleita ei saa nykyään irti kuin joko avaimella tai kuolemalla ja tähän voitaisiin tehdä mielestäni muutos. Kahleet saisi pystyä sahalla sahaaman irti alasimen luona tai tiirikoimaan auki, jos haluaa pitää ne ehjänä.

  Enemmän lukkoja
  Tällä hetkellä rautaa menee valtavasti lukkoihin. Olisi mukavaa, jos takomalla saisi vaikka 3 kerralla.

  Verenvuodon parantaminen
  Tällä hetkellä, jos saa mistä vain aseesta niin verenvuoto taitaa ottaa aina saman määrän elämiä. Tästä saisi mielestäni tehdä satunnaisempaa, jolloin verenvuodon kesto vaihtelee eikä se ole aina niin arvattavissa. Tämän lisäksi visuaalisesti näkyvät veriläiskät maassa ja seinillä toisivat mielestäni hyvän lisän palvelimelle.

  Juopon viitta
  Juopon viitta (drunkard's cloak englanniksi) olisi mielestäni hauska roolipelillinen lisä rangaistukseksi kadulla tyhjää toimittaville juopoille. Tämän viitan voisi laittaa kahlitulle pelaajalle. Netistä löytyy varmasti kuvia, että millaista haen.

  Sylkeminen
  Hauska lisä. Voisi toimia ihan chatin kanssa, kun kirjoittaa * pyh * niin sitten pelaajan suusta lentääkin sylki toista päin. Tälle on olemassa jo valmis plugin netissä, joka toimii tosin komennolla.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata