Holmi • Hyvä Holmen kansa.

  Me olemme pitkään katsoneet Katven ja Holmen demokraattisen tasavallan kulkua sivusta ja olemme päätyneet tulokseen. Kansan puolue ei ole pätevä johtamaan Holmea ja näin ollen vaadin uusinta vaaleja, jotta Holmi saataisiin elvytettyä tämän hetkisestä tilanteesta.

  Jos Katve ei ole vastannut tähän viestiin päivän kuluttua hän on hyväksynyt uusinta vaalit.¨

  Lisätietoa huomenna. -Rolli • Hei.
  Hämmästelemme nyt suuresti, että millä oikeuksilla menet edes ilmoittamaan tällaista. Vapaan demokratiamme toimimiseksi perustuslaissa on määritelty selvästi vaalien järjestämisestä ja tämä ei todellakaan noudattanut sitä. Vaatimus on siis näin ollen mitätöity ja toivomme jatkossa enemmän perehdystä lainsäädäntöön.
  Ystävällisin terveisin Kansanpuolue • 1y4o0aw.jpg • Joskus on pakko tehdä äärimmäisn vahvoja keinoja herättää / ilmaista oma mielipide valtion johdolle. Valtion johto useaan otteeseen ei pääse paikalle, jolloin pelaajakunta ei saa tarvitsevaa tukea valtion kehittämiseen. Valtion kehitys yleisellä tasolla on kansalaisista kiinni ja usea kansalainen on ilmaissut demokraattista tasavaltaa huonoksi vaihtoehdoksi vallankaappauksen jälkeen.

  Kuningaskunta olisi tarjonnut pelaajille tekemistä, serverillä olisi aktiivisuus ja jokapäivänen touhuminen torilla. Harmillista, Katvekorpi varmasti suunniitteli miten hän pääsisi kansan mieleen ja pystyisi näyttämään iloista meininkiä demokraattisessa tasavallassa.

  Keinomme oli radikaali ja lupaamme tälläinen ei tule toistumaan. Kumminkin toivon, että mahdollistatte kansan ideoita ja kehitätte valtiota vaikka mitä tapahtuisi.

  Myös pahoittelemme hämmennystänne ja olemme erittäin pahoillamme koituvasta ongelmasta.

  -Rolli • Toivon myös valtiolta pikaista yhteyden ottoa... Terveisin töitä tarvitseva • @Katvekorpi Tämä on kyllä hieman ihmeellistä miten kansan mielipiteitä lähdettiin suoraan rajoittamaan. Ja kuten Rolli mainitsikin jo että töistä on iso pula, ja valtio on ollut aina iso työllistäjä. Mutta nyt vain tällä hetkellä valtiolla on töissä rauhanpuolustajat. Tähän toivoisinkin nopeita toimia sillä nyt on kestänyt jo erittäin pitkä aika ilman että olette saaneet mitään aikaiseksi.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata