Holmen kuningaskunta part 3 electric boogaloo • Tervehdys.
  Tähän ketjuun tullaan jatkossa ilmoittamaan kaikki Holmen kuningaskuntaa, sekä sen alaisia alueita koskevat asiat.

  Talous
  Holmen kuningaskunnan valuuttana tulee edelleen jatkossa toimimaan punta. Verotuksia on valtakunnallisesti tällähetkellä yhdenlainen, joka on kaupankäyntivero. Kaupankäyntivero on 10%, ja se maksetaan jokaisesta yli 50p käsikaupasta sekä kaikesta arkkukaupankäynnistä.
  Herttua- ja kreivikuntien alueilla on myös mahdollista olla aluekohtaisia veroja, joista ilmoitetaan erikseen.

  Kaikki, jotka omistavat joko asuintilan, kartanon, linnan, yrityksen tai jonkun vastaavan on tultava viimeistään 30.9 tuomaan Kuningattarelle virallinen todistus tiluksensa omistajuudesta. 30.9 jälkeen asuntoja sekä tiloja joita ei ole rekisteröity aletaan takavarikoida takaisin.

  Kuningaskunta etsii myös henkilöä Kruununvoudin vaativiin tehtäviin. Kruununvoudista voi lukea wikipediasta lisää. Hakemukset tulee toimittaa Melee69:lle suositusten kera.

  Oikeuslaitos
  Holmen entinen vartiosto sekä Holmen entinen kaarti on yhdistetty. Tämä kuningaskunnan kaarti tulee toimimaan Lordikanslerin sekä Kaartinkomentajan alaisuudessa, ja tulee suorittamaan sekä kaartin että vartioston tehtäviä.
  Holmen vanha lainsäädäntö astuu hetkellisesti takaisin voimaan, kunnes uusi, paranneltu lainsäädäntö saadaan kehitettyä.
  Oikeuslaitoksen toiminnasta tullaan ilmoittamaan lisää myöhemmin.

  Kuningaskunta etsii myös Kaartinkomentajaa johtamaan kaartia sekä valvomaan lakia. Kaartinkomentajan pestistä kiinnostuneet voivat ottaa Lordikanslerin poisollessa yhteyttä Kuningattareen.

  Holmen wikipediasivua on päivitetty. Sieltä löytynee nykyään uuden valtiosysteemin tärkeimmät ammatit, aatelisuudet sekä muu tärkeä. Wikipediasivua tullaan täydentämään jatkossa.
  https://valtakausi.fi/wiki/index.php?title=Holmen_kuningaskunta • Hei!

  Holmen kaupungin pormestarina haluaisin muistuttaa vielä kaikkia asunnon, liiketilan tai jonkin muun kiinteistön omistajia Holmessa tuomaan kauppakirjansa näytille 30.9. mennessä. Kauppakirjan voi käydä mieluiten näyttämässä allekirjoittaneelle tai muussa tapauksessa jättämällä sen kaupungintalon postilaatikkoon, josta se palautetaan takaisin omistajalleen.

  Ne asunnot, liiketilat ja muut kiinteistöt, joiden omistajat eivät ole toimittaneet kauppakirjaa tarkastettavaksi, tullaan takavarikoimaan välittömästi määräajan umpeuduttua. • Hevostallit ja kauppa-arkut

  Lokakuusta alkaen hevostalleista aletaan periä vuokraa 100p/kk.
  Vuokranmaksupäivä on aina kuukauden toinen päivä. Mikäli haluat säilyttää nykyisen hevostallisi, tule tapaamaan minua, jotta voimme solmia vuokrasopimuksen. Hevostallit, joista ei ole maksettu vuokraa määräpäivään mennessä tullaan takavarikoimaan. Jos haluat luopua hevostallistasi, muista poistaa lukot tallin ovista.

  Kauppa-arkkuja vuokrataan hintaan 75p/kk.
  Voit vuokrata kauppa-arkkuja esimerkiksi torikojuista tai kauppahallilta. Mikäli haluat säilyttää nykyisen kauppa-arkkusi, tule tapaamaan minua, jotta voimme solmia vuokrasopimuksen. Kauppa-arkut, joista ei ole maksettu vuokraa määräpäivään mennessä tullaan takavarikoimaan. Jos haluat luopua kauppa-arkustasi, muista poistaa lukot.

  Tapauksissa, joissa vuokrasopimus solmitaan kesken vuokranmaksukauden (poislukien syyskuu 2020), maksetaan vuokraa kuluvan kuukauden jäljellä olevista päivistä seuraavasti: hevostallit 3,5p/vrk ja kauppa-arkut 2,5p/vrk. Summat pyöristetään ylöspäin seuraavaan kokonaislukuun. Jo maksettua vuokraa ei palauteta, mikäli vuokrasopimus irtisanotaan kesken vuokranmaksukauden.

  Liiketiloja ja asuntoja vapaana

  Holmessa on vapaana useita asuntoja, liiketiloja sekä kiinteistöjä. Mikäli olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä minuun! Myyntihinta on 8p/m^2 ja vuokrahinta 2p/m^2.

  Viimeinen muistutus

  Huomenna (30.9.) on viimeinen päivä, jolloin voit osoittaa omistusoikeutesi Holmessa sijaitsevaan asuntoosi, liiketilaasi tai muuhun kiinteistöösi. Kauppakirjan voi käydä näyttämässä minulle tai muussa tapauksessa sen voi jättää kaupungintalon postilaatikkoon, josta se palautetaan takaisin omistajalleen.

  Ne asunnot, liiketilat ja muut kiinteistöt, joiden omistajat eivät ole toimittaneet kauppakirjaa tarkastettavaksi, tullaan takavarikoimaan välittömästi määräajan umpeuduttua. • Kuningaskunnan ilmoituksia

  Akatemia
  Akatemialle on löydetty uusi akatemiamestari. Tästä lähtien kaikessa akatemiaan liittyvissä asioissa otattehan yhteyttä Akatemiamestari Joskuuu:hun.
  Holmen kruunu on myös palauttanut akatemialle sille ennen kuuluneen autonomian, akatemian tarjoamista palveluista sekä muista siihen liittyvistä asioista tullaan varmasti ilmoittamaan tarkemmin pian.

  Kuningattaren vastaanotto
  Kuningattaren vastaanotto on kahden viikon välein järjestettävä tapahtuma, jossa kuka tahansa voi tulla hänen majesteettinsa luokse kysymään, pyytämään tai kertomaan mitä / mistä itse haluaakaan.
  Vastaanotolle aseiden tuominen on ehdottomasti kielletty, ja kaarti valvoo tapahtumaa tarkasti.
  Ensimmäinen vastaanotto pidetään lauantaina, 10.10, tarkemmasta ajasta ja paikasta ilmoitetaan lähempänä.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata