• Sisäänpääsy hakemus

  Minecraft nimeni: BlockMasteer.

  Omaan vain yhden tilin.
  Mielestäni paras sääntö on tämä: Muiden tarkoituksellinen kiusaaminen, chatin spammaaminen, rasismi ja muut vastaavat asiaankuulumattomat toiminnat tulee jättää pois.

  Käsitykseni mukaan valtakausi on mukava ja suuri yhteisöllinen roolipeli palvelin.

  En tunne oikeastaan ketään, paitsi Donaksen ja Tubaajan.

  Halusin hakea pelaamaan koska rakastan roolipelaamista, ja täällä on mukavia henkilöitä.

  Kuinka päädyin mantereelle...?
  Pieni poika nimeltänsä Blockmasteer oli orpo 11 vuotias poika, hän rakasti seikkailua ja oli tehnyt sitä läpi elämänsä. Hänellä ei ollut kavereita keihin luottaa, mutta hän pärjäsi yksin mainiosti.
  Eräänä päivänä hän oli paennut kauas pois kohti suuria seikkailuja. Hän oli juuri menossa nukkumaan metsään, kunnes ihmissusi yllätti hänet takaa päin. Blockmasteer juoksi kovaa karkuun ja onnistui karistamaan vastuksen, mutta Blockmasteer menetti tajuntansa lyödessään päänsä kiveen. Hän heräsi sängystä noin 7 tunnin päästä ja arveli että hänet oli löydetty, ja tuotu kylään. Häntä ruokittiin ja pidettiin vieraanvaraisesti kunnes oli aika lähteä. Noin viikon päästä hän kuuli salaperäisestä mantereesta missä oli elänyt mahtavia kuninkaita. Hän tiesi sydämessään että sinne hänen oli päästävä, niinpä hän osti matkaliput tällä mantereelle kulkevaa laivaan. Laiva joutui yöllä myrskyyn, ja kaikki muut päitsi Blockmasteer kuolivat. Hän pyörtyi ja pian sen jälkeen putosi mereen ja ajautuen valtakauden mantereelle.

  Tuossa tarina, toivon todella pääseväni serverille joten odotan innolla :3


 • Tämä viesti poistettiin!