• Mikä on minecraft nimesi? marttiplays

  Kuinka monta minecraft tiliä sinulla on? 1.

  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? Ehkä se, että ei saa grieffata.

  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on? Roolipeli palvelin.

  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? En.

  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen? Koska pidän roolipeleistä aika paljon (En ole hyvä, mutta pidän silti).

  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
  Tämä tarina kertoo Martista. Hän oli yksinäinen ja kiusattu 10 vuotias poika.
  Ensin Martti sai kirjeen, jossa sanottiin että voi mennä sinne laivaan :DD . Sitten Martti meni sinne laivaan. Sitten Marttia kiusattiin ja Martista tuli vihainen. Martista tuli paha ja halusi murhata kaikki ne kiusaajat >:((. Mutta sitten Martti ymmärsi että murhaaminen ja pahuus ei ole oikein. Martista tuli taas hyvä mutta hän halusi olla paras. Paras ihminen, paras asukas, paras kaikessa. Martilla oli tosi tylsää laivassa ja yritti keksiä väkisin jotain tekemistä. Hän heitteli kiviä mereen, hakkasi kiviä yhteen yrittäen saada ne rikki ja omalla kynnellä raaputti kiviin naarmuja. Hänellä oli niin tylsää että hän unohti parhaus toiveensa. Kun laiva päätyi palvelimen mantereelle, hän muisti taas parhaus suunnitelmansa ja yritti olla taas kaikkein paras. Kuten tästä tarinasta näet, en ole kovin luova ihminen.


 • @marttiplays kiinnitäppä huomiota oikeinkirjoitukseen. Hakemus luo hakijasta ensivaikutelman. Siksi isot alkukirjaimet sekä väli- ja lopetusmerkit ovat tärkeitä.


 • @eem noooh.... tein rebootin tästä 🙂


 • @marttiplays kannattaa hiukan muokkailla hakemusta niin, että kaikki lauseet alkavat isolla alkukirjaimella ja loppuu pisteeseen. Etköhän niin sisään pääse 🙂


 • @eem onko nyt parempi? 😄