• Hirsutus
  1 tili
  22.11.2020

  Mielestäni tärkein sääntö Valtakaudessa kuin muillakin palvelimilla on käyttäydy asiallisesti, sillä näin pelikokemus ja palvelimen ilmapiiri säilyvät kaikille hyvänä ja uusienkin pelaajien on mukavampi liittyä mukaan.

  Valtakauteen innostuin hakemaan, kun näin Tubun (Tubaaja) tekemän videon, Hurmos palvelimella olen jonkin aikaa pelaillut, joten ropettaminen jokseenkin tuttua, myös muilta alustoilta. Historia on itselle lähellä sydäntä ja olisi kiva päästä katsomaan, kuinka aktiivinen ja millaista pelaaminen Valtakaudessa käytännössä on. Käsitykseni mukaan Valtakausi on monipuolinen ja pitkään toiminut palvelin. Valtakausi käsitykseni mukaan on Pohjolan ja Hurmoksen tyyppinen palvelin, jolla mielenkiintoinen maailma. Kuin portti Narniaan. Pelaajia en vielä palvelimelta tunne tai ainakaan tiedä ketään joka pelaa siellä.

  ”Maata näkyvissä”, kuului märssykorista ja laivan matkustajana ollut Hirsutus nojautui laivan keulalla tähyilemään horisonttiin. ”Ehkä tästä alkaa uusi seikkailu…” hän kirjoitti päiväkirjaansa. Vielä kuukausi sitten hän oli toiminut vauraana kauppiaana suuressa kaupungissa varakkaana ja arvostettuna, mutta jouduin väijytykseen ja koko omaisuus oli mennyttä. Horisonttiin tähyäminen oli tästä syystä kaikkein houkuttelevin vaihtoehto. Nyt horisontissa alkoivat rannan muodot erottua ja iloisia huudahduksia kuului miehistön ja matkalaisten kuullen. Taivaan kannella kierteli myös värikäs koukkunokkainen lintu hokien ”Maata, maata”, mikä eriskummallinen näky, Hirsutus oli tutkija ja seikkalijaluonne, joka mielellään tutki uutta ja vanhaa. Kuva linnusta piirtyikin lyijykynällä kirjan sivun reunaan ja alle nimi Hölötys Pölötys.


 • Mielestäni hakemuksesi on hyvä ja kattava.


 • Samaa mieltä Hyväksynnän kannalla


 • @muksu_123 pystytkö hyväksymään mun sisäänpääsy hakemuksen?


 • @enderlord6666 Muksu_123 ei tietääkseni ole ylläpidossa ja ylläpito lukee + hyväksyy/hylkää hakemukset omaan tahtiin joten sitä on täällä turha kysellä.


 • Muuten hyvä, mutta hakemuspohjaa olisi ollut syytä käyttää sen varsinaisessa muodossa. Hyväksytty.