• Mikä on Minecraft-nimesi?: Mrkemmel

  Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?: Omistan vain yhden tilin

  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.) griefaaminen ja huijausten käytön kielto,koska ne vievät pelistä idean ja pilaavat pelikokemukset.

  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on? Valtakausi on pitkään toiminut roolipeli yhteisö joka kunnioitaa sääntöjä ja haluaa pitää pelikokemuksen parhainpana.

  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?: en tunne muita

  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?: olen pitkään etsinut hyvää roolipeli serveriä jolla on hauska pelata.

  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?:
  Hän oli ennen hyvätuloinen pankkiiri jonka elämä meni todella hyvin hänen veljensä johti valtakuntaa ja yhtenä päivänä veli oli murhattu ja valta olisi siirtynyt hänelle, koska hänen veljensä oli määrittänyt testamentin. Mutta kun hän palasi töistä kotiin oli hänen kotinsa poltettu ja kaikki varastettu. Hän lähti työpaikalle koska hänellä ei ollut enään mitään missä asua. Pankilla oli täysi härdelli päällä kun ryöstäjät olivat juosseet pankkiin ja tyhjentäneet sen. Kun hän meni sisälle katsomaan mitä on viety. Hänet lyötiin tajuttomaksi ja viety satamaan. Kapteeni otti hänet kyytiin ja laiva lähti seilaamaan. Noin 2pv myöhemmin hän heräsi ja katsoi missä on. Hän oli ihan sekaisin tapahtuneesta. Kapteeni kertoi löytäneensä hänet tajuttomana satamasta.
  Hän mietti palaisiko takaisin mutta kun kaikki oli viety hän päätti aloittaa uudestaan ja alkoi kapteenin kansimieheksi ja seilasi hänen kanssaan pitkään kunne kapteenista aika jätti. Hän päätti jäädä seuraavalle saarelle joka näkyykin jo horisontissa.

  (Vähintään 70 sanaa)


 • Hyväksytty.