Erilaisia ruokia  • Tällä hetkellä Valtakaudessa on edelleen käyttämättä useita ruokaesineitä. Hämähäkinsilmät, sienikeitot, jänismuhennokset, kultaiset omenat ja porkkanat sekä kuivatun levän voisi muuttaa mielekkäämiksi ruokaesineiksi. Tällaisia voisivat olla esimerkiksi keitot, puuro tai kaakao.

    Keittovariaatioita voisi olla muutamia, kuten kalakeitto, lihakeitto ja vihanneskeitto. Pataruoaksi esimerkiksi erityisen porvalillinen karjalanpata, johon käytettäisiin lammasta, nautaa, porsasta sekä porkkanaa ja perunaa. Puuron tekeminen voisi onnistua esimerkiksi vehnäjauhoja keittelemällä. Kaakaoseen sitten tietty kaakaopapuja ja sokeria. Kenties keittojen, pataruokien, puuron ja kaakaon valmistamisen voisi toteuttaa jo olemassaolevalla alkoholijuomien keittosysteemillä, padassa keitellen ja aineita lisäillen. Pohjolan asukeiden iloksi lämmin ruoka ja juoma voisi kaiken lisäksi auttaa taistelussa hypotermiaa vastaan.

    Tämmöisiä ajatuksia, tuli vain mieleen kun nykyään ruokavalio tuppaa olemaan enimmäkseen pihviä ja leipää.  • Joo, tuo puuro kuulostaa todella hyvältä minun mielestä ja muutkin.

    Ja, jos vaikka ruoka on liian kauan padassa se menisi vaikka piloille, että, kun sitä syö niin saat nausean.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata