• Hei!
  Minecraft nimeni on stefffee.
  Minulla on vain yksi minecraft-tili.

  Mielestäni tärkein sääntö valtakauden säännöistä on asiallisesti käyttäytyminen, jotta jokaisen pelikokemus olisi mahdollisimman mukava. Myöskin grieffaus ja huijaus sääntö on hyvät.

  Olen katsonut videoita valtakaudesta ja sain hyvän informaation Tubu nimiseltä tubettajalta. Valtakausi on roolipeli palvelin.

  En entuudestaan tunne pelaajia valtakaudesta, mutta jos pääsen pelaamaan varmasti tutustun moniin pelaajiin. Hain valtakauteen, koska kun kuulin tästä, tämä vaikutti mielenkiintoiselta enkä ollut aiemmin tutustunut roolipeli palvelimiin.

  Hahmon päätyminen saarelle:
  Ollessani 10-vuotias hahmoni kidnapattiin, laitettiin tynnyriin ja jätettiin satamaan odottamaan laivaan nousua. Tarkoitus oli viedä minut Merirosvo-saarelle kauas pois, mutta kun lähtö koitti rosvot nappasivat mukaansa väärän tynnyrin. Toinen laiva, joka sinä päivänä lähti oli menossa mantereen ohi. Kalastajat ottivat minut kyytiinsä ja kun saavuimme mantereen kohdalle he sanoivat: ”Hyppää laivasta ja ui tuolle saarelle tuolla. Saat kasvaa siellä hyvän loppu elämän eikä roistot ikimaailmassa tule löytämään sinua!”


 • Hyväksytty.