• Tähän ketjuun lähetetään Pohjolan keisarikunnan keskuskomitean viralliset ilmoitukset.


 • Pohjolan johto on käynyt lähipäivinä tiivistä tarkkailua liittyen eteläpuolella olevan alueen konflikteihin ja erimielisyyksiin. Holmen kuningaskunta on jo aiemmalta historialtaan kovin kiistanalainen ja riitaisa, eivätkä nyt ilmenneet asiat juuri muuta tätä käsitystä keskuskomitealaisten osalta.
  Pohjolan keisarikunta ei ota kantaa mihinkään valtion eteläpuolella tapahtuviin konflikteihin, valtataisteluihin tai muihin tapahtumiin. Pohjola ei kuitenkaan tunnusta kesken konfliktin ilmenneitä uusia valtionalkuja omiksi itsenäisiksi valtioikseen, vaan hatarasti johdetuiksi yksittäisiksi alueiksi. Mikäli eteläpuolella tapahtuvat konfliktit eivät selviä kohtuullisen ajan kuluessa eikä keisarikunta pääse osapuolten kanssa asiassa sopuun, joudutaan kaikki diplomaattiset toimet vieraiden valtioiden kanssa keskeyttämään.

  Terveisin,
  Pohjolan keisarikunnan keskuskomitea.


 • Tämä viesti poistettiin!

 • Pohjolan keisarikunnan keskuskomitea on pitkäaikaisella ja tarkalla tiedustelullaan havainnut Itä-Holmen johdossa epärehellisiä piirteitä, etenkin maatilatoiminnan osalta. Myöskään aiemmin toivottua diplomaattista yhteyttä ei muista alueista poiketen ole saatu, joten olemme kokeneet vaadittavaksi alkaa toimiin keskuskomitean osalta.

  Tällä päivämäärällä, on Itä-Holmeen julistettu kauppasaarto ja kaikki kaupankäynti (ostaminen, myyminen, vaihtokauppa ym.) on ehdottomasti kielletty Itä-Holmeen kohdistuvissa kaupoissa. Asiassa sovelletaan Pohjolan laista löytyvää pykälää kaupankäynnistä etsintäkuulutetun tai karkoitetun kanssa, josta ensimmäisrangaistus on 5vrk vankeutta sekä 500 punnan sakot. Kaupankäynti on tällöin kielletty myös Itä-Holmen asukkaiden kanssa - epäselvissä ja rajatapauksissa kehotamme välttämään kaupankäyntiä kokonaan, mikäli on epäilys että kaupan tuotot päätyvät Itä-Holmeen. Kauppasaarto koskee myös arkkukauppoja sekä Pohjolassa että Itä-Holmessa, ja suosittelemme toistaiseksi poistamaan Pohjolassa sijaitsevat arkkukaupat käytöstä jotta lakia ei vahingossa rikottaisi.

  Ylläoleva muutos koskee VAIN Itä-Holmea, eikä siis esimerkiksi Länsi-Holmea tai Itämaata.

  Muutokset asettuvat voimaan välittömästi ja ovat voimassa toistaiseksi.

  Terveisin,
  Pohjolan Keisarikunnan keskuskomitea


 • Pohjolan keisarikunta on saanut viime päivien sisällä hyvät diplomaattiset suhteet haltuun Itämaan tasavallan kanssa, ja arvostamme suuresti heidän aloitettaan tähän.
  Keisarikunta ja Itämaan tasavalta ovat sopineet yhdessä ystävällisestä diplomaattisesta jatkosta, ja koemme näin oikeutetuksi julistaa Itämaan Pohjolan tunnustamaksi viralliseksi valtioksi.

  Itä-Holmeen asetettu kauppasaarto jatkuu, ja kyseiseen kauppasaartoon on nyt osallistunut omalta osaltaan myös Itämaan tasavalta. Haluammekin kiittää heitä suuresti lämpimästä yhteistyöstä asiassa.

  Terveisin,
  Pohjolan keisarikunnan keskuskomitea