• Itämaa.png

  Itämaan tasavalta on itsenäinen valtio entisellä Holmen alueella. Itämaa on Itä-Holmen rajanaapuri koillisessa, muutaman minuutin matkan päässä Holmen kaupungista. Valtio rajautuu mereen ja aivan sen pohjoisosissa jokeen, jonka vastaranta kuuluu Itä-Holmelle. Itämaan pääkaupunki ja ainut asutuskeskus on Kotkasaaren kaupunki, joka sijaitsee puoliksi samannimisellä saarella ja Koivuniemen mannerkaistaleella.

  Hallinto
  Itämaan tasavaltaa johtaa presidentti Vainoir yhdessä väliaikaishallituksen kanssa, johon kuuluvat Okatus, Tsares ja Honduro. Itämaa on edustuksellinen demokratia, jossa valtion asioista päättävät kansanedustajat valitaan vaaleilla säännöllisin väliajoin. Vaaleissa äänestyskelpoinen on jokainen Itämaan kansalainen.

  Talous
  Itämaa panostaa erityisesti kalastukseen, panimo- ja kaivostoimintaan sekä maatalouteen. Näihin kaikkiin elinkeinoihin liittyen palkataan myös väkeä töihin.

  Turvallisuus
  Itämaan turvallisuudesta huolehtivat vartijat jotka toimivat nimismiehen alaisuudessa. Maassa on käytössä yleinen maanpuolustusvelvollisuus joka koskee kaikkia yli neljä viikkoa Itämaassa vakituisesti asuneita.