• Itä-Holmen tila tiedottaa!


  Tuotteiden tilaaminen
  Olethan yhteydessä Kuningas Ville24:ään, mikäli haluat tilata tuotteita tilalta. Tällä hetkellä meillä ei ole tilanhoitajaa, joten tilaukset menevät minun kauttani. Mahdollisesta toimituksesta sovitaan erikseen aina tilauskohtaisesti.

  Vapaat työpaikat tilalla
  Itä-Holmen maatila hakee tilanhoitajaa, sekä palkkaa renkejä ja puunhakkaajia. Tilanhoitajan paikka edellyttää puhdasta rikosrekisteriä, luotettavuutta, aktiivisuutta ja hyviä raportointitaitoja sekä luonnollisesti kiinnostusta työtä kohtaan. Mikäli haluaisit rengiksi tai puunhakkaajaksi, ilmoitathan kiinnostuksestasi minulle. Tilanhoitajan paikasta kiinnostunut voi jättää työhakemuksensa kaupungintalon postilaatikkoon.

  Hinnasto
  Itä-Holmen maatilan hinnastosta näet kätevästi yhdellä silmäyksellä tuotteiden hinnat. Yliviivatut hinnat ovat Bambulonian tilan voimassaolevia hintoja. Muiden tuotteiden hinta on samalla tasolla Bambulonian tilan hinnan kanssa. Hinnasto on alustava, ja siten siihen voidaan toteuttaa muutoksia aina tarpeen niin vaatiessa. Ilmaisia tuotteita annetaan henkilöille rajallisesti, jotta järjestelmää ei hyväksikäytetä.

  EDIT: hinnasto päivitetään sitten, kun kauppasaarto on päättynyt


 • Bambulonian tila ilmoittaa, että Itä-Holmen tilan hinnastossa Bambulonian hintatatasoksi väitetty hinta on harhaanjohtava, jonka tarkoitus on saada näyttämään Itä-Holmen tilan hinnasto halvemmalta. Suosittelemme kaikkia katsomaan Bambulonian tilan oikean hinnaston tilan virallisesta hinnastosta täältä ennen johtopäätöksien tekemistä.


 • Hinnasto päivitetty ja leivän, paistetun kanan, paistetun lampaan, paistetun naudan, musteen, villan, paperin, vaaleiden sienien ja jauhojen hintaa laskettu. Myös Bambulonian päivitetyn hinnaston tiedot on muutettu ilmoitukseen.


 • Tämä viesti poistettiin!

 • Hinnasto on päivitetty jälleen Bambulonian tilan hinnastopäivityksen johdosta.


 • Hinnasto on päivitetty jälleen Bambulonian tilan hinnastopäivityksen johdosta.


 • ''Itä-Holmi! Talouden heikentämistä ja hintojen kusemista jo vuodesta 2020!''