Sisäänpääsyhakemus • Mikä on Minecraft-nimesi?
  benskuFi
  Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
  1
  Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa?
  Huijaukset. Niiden käyttäminen on helpoin tapa pilata peli rehellisiltä, vaikka muutkin säännöt ovat toki tärkeitä.
  Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
  Valtakausi on pitkälle muokattu survival roolipelipalvelin, jonka maailma sijoittuu noin 1600-luvulle. Erona useisiimpiin, ylläpito välttää puuttumasta roolipeliin ellei sääntöjä rikota.
  Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
  Valtakaudessa on ilmeisesti paljon porukkaa, joiden kanssa pelasin eräällä toisella roolipelipalvelimella. Discordissa tulivat jo vastaan Geralius, Liimaaja ja Jupit3r_.
  Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
  En ole vähään aikaan törmännyt kunnolliseen roolipelipalvelimeen, joka käyttäisi myös uudehkoa Minecraft-versiota. Pelaajien määrä Valtakaudessa on myös plussaa.
  Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
  Uuden maailman saaret olivat aikoinaan ihmiskunnan turvapaikka vanhan maailman kauhuilta. Siinä mielessä mikään ei ole muuttunut; niillä voi elää elämänsä rauhassa, pelkäämättä hirviöitä tai maantierosvoja. Jotkut kaipaavat seikkailua, ja lähtevät laivoilla kohti kadonnutta mannerta, eikä heistä kuulla sen koommin.

  En olisi osannut kuvitella, että tekisin itse niin - seikkaileminen on yksi nopeimmista tavoista hankkiutua hankaluuksiin. Tilanne saarilla on kuitenkin käynyt varsin ahtaaksi, ja luonnon antimet alkavat ehtyä. Seuraako tästä nälänhätää tai levottumuuksia, en oikeastaan halua ottaa selvää. Tarinat vanhan maailman hirviöistä ovat lienevät kuitenkin vain sitä; tarinoita. Näin uskottelen itselleni, kun tutut saaret katoavat horisonttiin ja laiva suuntaa kohti tuntematonta. • Hyväksytty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata